140K'dan 240K'daki bölümü yazmışım, nasıl bir sapma arıyosunuz?
Napsaydım 1 milyondaki okulu mu yazsaydım? Saçmaladığınızın farkına varın.
200k diyorsunuz hocam, şimdide 240k diyorsunuz. Sayısalda 100k kadar sapma mümkün görünmüyor. Bence X'te biraz dolanın, Facebook keza. İnsanlar sonuçları ile yerleşmelerini paylaşabiliyor. Biraz da asabisin, geçecektir umarım.

Söylemesinin kolay olduğunu biliyorum da yerleşemeyenler de üzülmesin, yapacak bir şey yok. Hayat sürprizlerle doludur ve büyük bir çoğunluk da ilk seneden yerleşmiyor. Genelde ikinci ve üçüncü senesi oluyor onların da. Elbette ilk sene ile yerleşilmesi daha iyi olur da olmayınca olmuyor bazen ve herkesin kendi tercihi. İlk senede iyi bölüme yerleşenler, sosyal hayatından biraz daha fazla feragat edip dersine çalıştı. Çok geziyorsa da az gezdi, dersine çalıştı. Biraz öz eleştiri şart ve ilk yıl yapılan hataların, ikinci yıl yapılmaması gerekir. Sonuçlar herkese hayırlı olsun.

Söylemesinin kolay olduğunu biliyorum da yerleşemeyenler de üzülmesin, yapacak bir şey yok. Hayat sürprizlerle doludur ve büyük bir çoğunluk da ilk seneden yerleşmiyor. Genelde ikinci ve üçüncü senesi oluyor onların da. Elbette ilk sene ile yerleşilmesi daha iyi olur da olmayınca olmuyor bazen ve herkesin kendi tercihi. İlk senede iyi bölüme yerleşenler, sosyal hayatından biraz daha fazla feragat edip dersine çalıştı. Çok geziyorsa da az gezdi, dersine çalıştı. Biraz öz eleştiri şart ve ilk yıl yapılan hataların, ikinci yıl yapılmaması gerekir. Sonuçlar herkese hayırlı olsun.
Şu an sisteme karşı olan güven 0, bu tercih sonuçlarından sonra kimse hakkaniyetli olunacağına inanmaz.
Kimse kusura bakmasın ama tercihlerde herkesin hakkına girilmiş gibi.
Özellikle 15K sıralamada olan insanların tıp tutturamıyor olmasının mantıklı bir açıklaması yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an sisteme karşı olan güven 0, bu tercih sonuçlarından sonra kimse hakkaniyetli olunacağına inanmaz.
Kimse kusura bakmasın ama tercihlerde herkesin hakkına girilmiş gibi.
Özellikle 15k sıralamada olan insanların tıp tutturamıyor olmasının mantıklı bir açıklaması yok.

Kontenjanlardan dolayı diyeceğim. Ama sıralaması geçen sene kapadığı sıralamaya göre iyi olan çok arkadaşım giremedi. Genel bir şey gibi.

200k diyorsunuz hocam, şimdide 240k diyorsunuz. Sayısalda 100k kadar sapma mümkün görünmüyor. Bence X'te biraz dolanın, Facebook keza. İnsanlar sonuçları ile yerleşmelerini paylaşabiliyor. Biraz da asabisin, geçecektir umarım.
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Fizyoterapi bölümünü de eklemişim, tercih listemi kontrol edince yazdım.
100K sapma mümkün olmuş ki girememişim.
Hakkım helal değil.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi fizyoterapi bölümünü de eklemişim, tercih listemi kontrol edince yazdım.
100k sapma mümkün olmuş ki girememişim.
Hakkım helal değil.

Benim de tutmadı hocam. Kontenjan 20'den 10a düştü diye maalesef. Ama zaten mezuna kalmak istiyordum biraz da. Hakkımızda hayırlısı olsun. Belki tekrar girdiğinizde 10K-20K gibi sıralamalar yaparsınız. Bilginizde var sonuçta.

Benim de tutmadı hocam. Kontenjan 20'den 10a düştü diye maalesef. Ama zaten mezuna kalmak istiyordum biraz da. Hakkımızda hayırlısı olsun. Belki tekrar girdiğinizde 10K-20K gibi sıralamalar yaparsınız. Bilginizde var sonuçta.
Şu an ne yapacağımı hiç bilmiyorum açık söyleyeyim. Abim 2. tercihlerde yerleşip üniversitemin 2. senesinde İtalya'ya yanına gitmemi uygun buluyor.
Ben de İtalya'ya sıcak bakıyorum ama TOLC sınavıyla yerleşmeyi mantıklı görüyorum.
Bilmiyorum kafam acayip karışık, sabahtan beri evde titriyorum sinirden.

Şu an ne yapacağımı hiç bilmiyorum açık söyleyeyim. Abim 2. tercihlerde yerleşip üniversitemin 2. senesinde İtalya'ya yanına gitmemi uygun buluyor.
Ben de İtalya'ya sıcak bakıyorum ama tolc sınavıyla yerleşmeyi mantıklı görüyorum.
Bilmiyorum kafam acayip karışık, sabahtan beri evde titriyorum sinirden.

2.tercihte yerleşebiliyorsanız çok iyi.