integralsavar
Üyecik
TYT ve AYT netlerimi hesapladım, sıralama hesaplama sitelerinde 2025'e göre eşit ağırlık 60-61k gösteriyor. 2026 sıralamaları kaç k oynar tahmini olarak?
2024.TYT ve AYT netlerimi hesapladım, sıralama hesaplama sitelerinde 2025'e göre eşit ağırlık 60-61k gösteriyor. 2026 sıralamaları kaç k oynar tahmini olarak?
Altı derken? Şahsen 2023-2024 arası bir şey bekliyorum. 2023'le benzerdi sınav AYT adına. Matematikleri de benzer.SOS-1'in genel durumuna bakarsak AYT Matematik'ten ziyade edebiyat belirleyici olur, benim tahminim 24'ün bir tık üstünde gelecek ama üstü imkânsız. AYT Matematik son 2 seneye göre bariz birkaç tık aşağıya çekilmiş. Geometride de son 2 senenin -özellikle geçen seneki geometri- altında ama diğer senelerin fazla fazla üstünde kalan bir geometri vardı. Oranın da belirleyiciliği yüksek olur.
Tarih-Coğrafya standart zaten, fazladan ne sorabilirsin ki?
SOS-1'in genel durumuna bakarsak AYT Matematik'ten ziyade edebiyat belirleyici olur, benim tahminim 24'ün bir tık üstünde gelecek ama üstü imkânsız. AYT Matematik son 2 seneye göre bariz birkaç tık aşağıya çekilmiş. Geometride de son 2 senenin -özellikle geçen seneki geometri- altında ama diğer senelerin fazla fazla üstünde kalan bir geometri vardı. Oranın da belirleyiciliği yüksek olur.
Hocam ayt mat evet 2025'e göre çözülebilirdi ama yine de etkili olmaz mı? 21 doğru 2 yanlış beni yığılmanın dışına taşır mı sizce? Edebiyat 16,5 tarih1 8, coğrafya1 5,75 net geldi. Tyt de toplam 52,75 net.SOS-1'in genel durumuna bakarsak AYT Matematik'ten ziyade edebiyat belirleyici olur, benim tahminim 24'ün bir tık üstünde gelecek ama üstü imkânsız. AYT Matematik son 2 seneye göre bariz birkaç tık aşağıya çekilmiş. Geometride de son 2 senenin -özellikle geçen seneki geometri- altında ama diğer senelerin fazla fazla üstünde kalan bir geometri vardı. Oranın da belirleyiciliği yüksek olur.
SOS-1'in genel durumuna bakarsak AYT Matematik'ten ziyade edebiyat belirleyici olur, benim tahminim 24'ün bir tık üstünde gelecek ama üstü imkânsız. AYT Matematik son 2 seneye göre bariz birkaç tık aşağıya çekilmiş. Geometride de son 2 senenin -özellikle geçen seneki geometri- altında ama diğer senelerin fazla fazla üstünde kalan bir geometri vardı. Oranın da belirleyiciliği yüksek olur.
TYT kötü maalesef. Belirleyici TYT olacak gibi bu yıl. Problemler ve Türkçe çok zordu.Hocam ayt mat evet 2025'e göre çözülebilirdi ama yine de etkili olmaz mı? 21 doğru 2 yanlış beni yığılmanın dışına taşır mı sizce? Edebiyat 16,5 tarih1 8, coğrafya1 5,75 net geldi. Tyt de toplam 52,75 net.
En kötü ihtimali 2022 sıralaması olarak düşünmek mantıklı olur mu sizce? 2026 biraz garip bi sınavdı ama 2022 kadar alışılmışın dışında basit olduğu da söylenemez. Hatta gayet kaliteli sorular da gördük diye düşünüyorum. Mesela tyt de iki basamaklı sayının rakamları toplamı mutlak farkı falan diye bir soru vardı 4ü çift biri tek oluyordu gibi gibi...
Hedefim eşit ağırlık 100k. Aynı netler 2025'te ea 60 bin, 2022 de 99 bine sokuyor beni. Tyt kötü farkındayım ama yine de kurtarır mı beni ayt netlerim sizce?TYT kötü maalesef. Belirleyici TYT olacak gibi bu yıl. Problemler ve Türkçe çok zordu.
51.75 veya 50.75 AYT, 72.5 falan da TYT yaptım. Şahsen ben 20K bekliyorum. Senin 100K çok rahat gelir.En kötü ihtimali 2022 sıralaması olarak düşünmek mantıklı olur mu sizce? 2026 biraz garip bi sınavdı ama 2022 kadar alışılmışın dışında basit olduğu da söylenemez. Hatta gayet kaliteli sorular da gördük diye düşünüyorum. Mesela tyt de iki basamaklı sayının rakamları toplamı mutlak farkı falan diye bir soru vardı 4ü çift biri tek oluyordu gibi gibi...
Hedefim eşit ağırlık 100k. Aynı netler 2025'te ea 60 bin, 2022 de 99 bine sokuyor beni. Tyt kötü farkındayım ama yine de kurtarır mı beni ayt netlerim sizce?
Bi' de bayıl istersen Feriha.Altı derken? Şahsen 2023-2024 arası bir şey bekliyorum. 2023'le benzerdi sınav AYT adına. Matematikleri de benzer.
Her şekilde 2024'den iyi gelmesi lazım hocam. Sos 1 çerezdi o yıl. TYT'de çerezdi. Bu yılkinden kolaydı.Bi' de bayıl istersen Feriha.
2024'ün üstünde getirebilecek olmasının sebebi TYT'deki yapabilecek kişi sayısı+ sayısaldan gelecekler+ edebiyatın belirleyicliği. TYT'den absürt bir beklenti içine girmeye gerek yok.