Winner

Üstün
Merhaba. 6 ay kaldı sınava. Diğer dersleri çok kafaya takmıyorum çünkü iyiyim ve kısa sürede hallolabiliyor. Fakat matematikte TYT'de 10 neti çok rahat geçiyorum ama 15'i her denemede geçemiyorum. Konularım bitti TYT matematikte. Problemlerde ise yaş problemlerindeyim. AYT ise bomboş. Ne yapacağım pek bilmiyorum. Sizce derece şansım azalıyor mu? İlk 5 bin yapmak istiyorum. En en kötü ilk 20 bin gelmesi lazım. Eşit ağırlık alanındayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
AYT hala başlamazsan azalıyor dostum sınavı sana kazandıracak şey AYT'dir. Keşkeler yerine daha çok çalışmanı öneririm rakibim kolay gelsin. Neyin var neyin yok AYT çalış.

AYT hala başlamazsan azalıyor dostum sınavı sana kazandıracak şey AYT'dir. Keşkeler yerine daha çok çalışmanı öneririm rakibim kolay gelsin. Neyin var neyin yok AYT çalış.
Hocam valla matematik sorun. Birkaç gün deneme çözeceğim, bakalım AYT'ye hazır mıyım. Fonksiyonları yarıladım zaten.

TYT'de çok çalışmanız lazım. Tam olarak hangi soruları yapamıyorsunuz? Çok çalışıyorsanız yapmanız gerekli.

TYT zeka isteyen bir sınav. Kendinizi tanımanız önemli. Konu eksiği olmamasına rağmen hala yapamıyorsanız aşırı fazla çalışarak bu açığı kapatacaksınız, bunun başka yolu yok.

Hocam vallahi matematik sorun. Birkaç gün deneme çözeceğim, bakalım AYT'ye hazır mıyım? Fonksiyonları yarıladım zaten.

İlk 13 konu ve kümeler, fonksiyonlar çarpanlara ayırma kısmı bittiyse zaten başla. Problemler zamanla oturur ve denemeler ile pratik yaparsın. Geometri ise süreç meselesi onu ben de yapamadım zamana güvenmek lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
6 ay gibi bir sürede büyük bir şansınız var ama bu tamamen sizin çalışmanıza bağlı, öncelikle önemli olan kısım deneme de yapamadığınız kısımlar temel matematik kısmı mı yoksa problem ve geometri soruları mı? Temel matematik yani ilk 12 konuyu içeren soruları yapabiliyorum diyorsanız AYT matematik başlamanızı öneririm.

@Winner, yapamadığın konulara çalış ama eğer spesifik konular seni çok zorluyorsa ve zamanını çalacaksa o konulara fazla bakmayabilirsin. Mesela ben PKOB dörtlüsünden hiç haz etmem ve anlamam için çok uğraşmam gerekirdi, o konuları atlayıp yapabileceklerime daha fazla yoğunlaştım. Sen de öyle yapabilirsin çünkü 6 ayın var, konuları elemen lazım.