Detaylar
Kim cevapladı?leomessi10
Başarılı
Uzun soluklu bir sürecin sonuna geldik, rakiplerimin hepsinin ben dahil emeğinin karşılığını alması birinci temennim.
Cumartesi TYT, pazar AYT var. 1 seneden uzun bir süreçtir çalışıyorum. Yeri geldi 10 saati devirdim, bu forumdaki dostlarla samimiyetimiz de oldu. Çok yalnız kaldım, dışarıya çıkmadım, dostlarımla vakit geçiremedim çünkü kimsenin zamanı yoktu ve dostlarımın hepsi sınava çalıştı ben gibi. Bu forumda yalnızlığımı biraz olsun giderebilme fırsatım oldu.
Evde TYT çözene kadar her şey iyiydi, evde ortamdan dolayı mıdır bilinmez Türkçe'm normal denemelere göre çok düşük geldi çıkmışlarda. MSÜ'de sınav ortamında Türkçeyi kendim için zamanında çok iyi yaptım. Aynısını cumartesi günü de yaşarım umarım. AYT'de 2020 hariç fen netlerim, ve matematik netlerim tatmin edici seviyedeydi. Keza TYT'lerde 2021 hariç ve Türkçe hariç de öyleydi. Netimi yazmayacağım, küçümseyen olur kıskanan olur. Gerek yok. Hazır mıyım bilinmez fakat elimden geldiğince savaştım. Babamın da bugün sınav yerimi gezmeye giderken söyledikleri içimi rahatlattı. Mezuna kalsam da yüz kızartıcı bir sıralama yapmayacağımdan eminim, babam da çalıştığımı ve elimden geleni yaptığımı söyledi. Hedefim biraz fazla yüksek olduğu için mezuna kalma ihtimalim var. Olsun yine de, elimden geleni yaptım ve akışına bırakacağım. Bugün çıkmışları analizleyip ders kitabını kapatıyorum. Tâbi yarın sosyal notlarım, yazım yanlışı notlarım falan da var, hatta optik bile çalışabilirim ama bunlar çok kısa sürecek. Hatta TYT sonrası modern fizik ve karbon allotroplarına da bakacağım. Aktif çalışma dönemimi bugün sonlandırıp CS atacağım. Yarın da mavi ekrandan uzak bir gün olur. Kafein hapım da var, hazırım.
Sizden neye inanıyorsanız artık dua/şans/dilek istiyorum. Çalışan arkadaşlarımın da emeğinin karşılığını almasını istiyorum. Başarılar.
İçimi dökeyim, dedim. Sıkıldım biraz. Sınav hakkında muhabbet edecek adam yok malum, belki muhabbet döner.
Bu arada güzel bir sıralama gelirse serüvenimi anlatacağım bir yazı da gelebilir. Buradaki dostlarıma faydalı olmak istiyorum.
Başarılar hocam bende bu pazar LGS sınavına girmiştim.
mr.esat
Üstün
Nasıl geçti?Başarılar hocam bende bu pazar LGS sınavına girmiştim.
leomessi10
Başarılı
Yani sözel zordu fakat matematik geçen senelere göre bir tık daha kolaydı ama şunu söyleyebilirim Türkçede görsel yorumlama ve paragraf yapabilmek çok önemliymiş.
Hocam yeni nesil sorular aynen devam mı sizde.
Yani sözel zordu fakat matematik geçen senelere göre bir tık daha kolaydı ama şunu söyleyebilirim Türkçede görsel yorumlama ve paragraf yapabilmek çok önemliymiş.
mr.esat
Üstün
Eyvallah <3
leomessi10
Başarılı
Galiba hayır çünkü geçen seneye göre daha fazla kazanım ve bilgi soruları vardı sınavda.
mr.esat
Üstün
Bir fikrim yok.Hocam tercihler sınavdan ne kadar sonra yapılıyor?