YKS senesinde spor bırakılmalı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaganaltug
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 222
  • Etiketler Etiketler
    spor yks
Calisthenics iyidir hocam, 1 saat ayırabiliyorsan yeter. Ders çalışabilmen için yeterince zaman vardır.
30-40 dakikalık PPL antrenmanından kaç gün yapılmalı peki sizce hocam?

Hocam bence bırakmayın ben mezun senemde bırakmak gibi bir hata yaptım. 2 Ayda 10 kilo alarak deli gibi bir kas yapmıştım. Sonrasında mezuna kaldım derslere odaklanayım diye sporu bıraktım. Aldığım tüm kiloları verdim ve bütün kaslarım eridi. Sınavı kazandıktan sonra bir daha spora başladım fakat aynı motivasyonu bulamadım her ne kadar formumu toparlamış olsam da aynı kiloyu alamadım ve düzenli olarak spora gidemedim bir türlü. En sonunda da komple bıraktım.

Günde 30dk derse zaman ayırmak pek bir etki yaratmaz ama günde 30dk spor yapmak sağlığın, psikolojin ve beyinsel gelişimin üzerinde çok etkisini görürsün. Ayrıca üniversite sınavından sonra da hayat devam ediyor üniversite ye obez bir şekilde gitme. Antrenmanlarını ağır tut hem az vakit gider hem daha verimli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…