Yazılım dersleri de var mış bu bölümde. Güzel bölüme benziyor. İnşallah olur. Şimdiden güzel bir çalışma planı hazırlamalısın. Ben ders çalışırken, 40 dk. ders çalışır, 20 dk. dinlenirdim. İstersen sen de böyle dene.
Günde 10 saat çalışıyorum. Ramazan sebebiyle şu 2 gün çalışamadım. Yarından sonra tekrar 10 saate döneceğim.

Konu açmak yerine oturup daha çok çalış, hiçbir tavsiye işe yaramayacak. Kendin yapacaksın. 40-20 çalışma da çok saçma. Çalışma süresinin yarısı kadar mola mı verilir? Toplam saat çok azalır.

Şu 2 gün tatildeydim konu açayım dedim. Yarından itibaren başlayacağım çalışmaya. Ayrıca neden işe yaramasın aldığım tavsiyeler?
İşe yarayacak bir tavsiye kalmadı çünkü hepsi ortada zaten. Ne diyebiliriz ki? Geometrim zayıf yazmışsın mesela zaten farkındasın yapman gereken şeylerin. Sürekli konularını veya konulardaki mesajlarını görüyorum zaten, yetmiyorsa her şeyi bırak derse gömül 2 ay kalmış.

Hayır kaynak seçimi, kanal seçiminde falan sağlıyor. Motivasyona inanmıyorum disiplin motivasyonu döver.
Tamam ben onları demiyorum, kaynak seçimi konularına ben de cevap veriyorum denk gelince. Onlar işe yarıyor ama bu tarz konulardan bahsediyorum, 2 ay kala yapabileceğin tek şey oturup daha çok çalışmak. Geri kalan her şey zaman kaybı.

Merhaba sınava 2 ay kadar kaldı. İlk defa bu yıl çalışıyorum. EA alanındayım. Netlerim pek istediğim seviyede değil. Bu dönemde 95 üstü hedefliyordum fakat 80 - 85 arasındayım (TYT). AYT'de ise sözel derslerde bir sorun yok fakat matematikte limite geldim. Geometride ise bayağı bir sorunum var. Son 2 ayda kazanabilir miyim? Mezuna bırakın demeyin bırakma şansım hiç ama hiç yok.
Geometride Analitik+Üçgen direk net getirir. LTİ için analitik farzdır.
TYT'de fene biraz bak, oradan beleş netleri kas.
AYT sözel dersler sağlamdaysa denemelerle destekle, eksik yerleri cilala.
Matematiğe gömülmeye devam et, TYT'yi genel denemelerle ve çıkmış tıpkı basımlarla iyice sağlamlaştır.