Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
YKS sinavina hazirlaniyorum ancak evde gercekten calisamiyorum. Gerek erkek kardesim gerek annem gerekse kiz kardesim calismalarima ciddi anlamda balta vuruyorlar. Ya gece calismam lazim ya da surekli kutuphane gibi yerlerde calismam lazim. Bunlar ise takdir edersiniz ki cok zor. Ailemin oturdugu evin alt sokaginda bir evimiz daha var. Temiz, elektrik, su falan her şey var. Esya yok. Masa, sandalye, bilgisayar ve yatak goturup orada ders calismami soyluyor annem. Orada yasa bir yil diyor. Ben basta kabul etmedim ama ev dayanilmaz oluyor artik. Eger sen gitmezsen sana burada ders calistirtmam diyor. Bana cok saçma geldi oneri ama amcam falan da mantikli dedi. Ben de hem yalniz kalmak hem de ders calisabilmek acisindan guzel olabilir diye dusundum. Yani kafama yatti. Sizce bir yilligina (belki de tamamen) diger eve cikmali miyim? Ev bizim oldugu icin kira falan yok. Evde cidden calisamiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
YKS sinavina hazirlaniyorum ancak evde gercekten calisamiyorum. Gerek erkek kardesim gerek annem gerekse kiz kardesim calismalarima ciddi anlamda balta vuruyorlar. Ya gece calismam lazim ya da surekli kutuphane gibi yerlerde calismam lazim. Bunlar ise takdir edersiniz ki cok zor. Ailemin oturdugu evin alt sokaginda bir evimiz daha var. Temiz, elektrik, su falan her şey var. Esya yok. Masa, sandalye, bilgisayar ve yatak goturup orada ders calismami soyluyor annem. Orada yasa bir yil diyor. Ben basta kabul etmedim ama ev dayanilmaz oluyor artik. Eger sen gitmezsen sana burada ders calistirtmam diyor. Bana cok saçma geldi oneri ama amcam falan da mantikli dedi. Ben de hem yalniz kalmak hem de ders calisabilmek acisindan guzel olabilir diye dusundum. Yani kafama yatti. Sizce bir yilligina (belki de tamamen) diger eve cikmali miyim? Ev bizim oldugu icin kira falan yok. Evde cidden calisamiyorum.
Evin su, elektrik, doğalgaz abonelikleri falan açıksa olabilir. Ancak internet de gerekebilir.

Ben kütüphaneye gidiyorum. Sürekli ev içi tek başına oturmak sıkabilir.

Ben kütüphaneye gidiyorum. Sürekli ev içi tek başına oturmak sıkabilir.

Sıkılmam. Zaten eve 4'te geliyorum okuldan.

Ya anlamadığım annenin "sana evde ders çalıştırtmam" demesi ne demek neden böyle diyor?

Ben de anlasam keşke. Ben ne zaman derse otursam yanına gelip kasıtlı yapar gibi dikkatimi dağıtıyor. Sacma sapan konulardan bahsediyor. Bazen de hakaret ediyor. Oyun oynarken yapmıyor asla. Sadece ders yaparken yapıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yaparım. Zaten o eve giderken ailemin bulunduğu evin önünden geçmem gerekecek. Geçerken uğrar yemek alırım.

çamaşırlarını yıkayabileceksen

Yıkayabilirim. Ayrıca dediğim gibi alt sokak olduğu için sabah okula giderken anneme bırakabilirim çamaşırı. Önünden geçmem gerekiyor dedigim gibi. Yürüyerek birkaç dk sürüyor iki evin arasi.

Arkadaşlarla oturmam ama zaten tek başıma eğlenmesini biliyorum. Sıkılmam.

Ve bu opsiyonel. Kendim bana yeterli gelecek her türlü yemeği yaparım. Yapmayı bildiğim bir sürü yemek var. Internetten bakarak da idare eder yemekler yapabiliyorum.