Kayra342727
Uzman
Arkadaşlar, hedefim yüksek. Ancak bu sene 9. sınıfta kaldım ve açıktan tekrar okuyorum. Okul hayatım boyunca hiç adam akıllı ders çalışmadım; ancak son bir aydır düzenli olarak ders çalışıyorum. Günde 5-6 saat çalışıyorum ama yetersiz gibi geliyor. Bazıları 11-12 saat çalışıyormuş; bu insanları geçmem lazım ki ben de onlar kadar çalışayım. Sizce günün yarısını (uyku zaten 8 saat) ders çalışarak geçirsem mental olarak bir sıkıntı yaşar mıyım?
Sosyallik anlamında asosyal değilim ama insanlarla konuşmuyorum, dışarı da çıkmıyorum. Fenalaşacak gibi birisi de değilim. Günde 11-12 saat ders çalışmak sizce mantıklı mı? Dediğim gibi hedefim yüksek; YKS’de derece istiyorum.
Sosyallik anlamında asosyal değilim dışarı çıkmasam insanlarla konuşmasam fenalaşacak gibi bir karakterimde yok olacaktı moderatör niye öyle demiş anlamadım.
Sosyallik anlamında asosyal değilim ama insanlarla konuşmuyorum, dışarı da çıkmıyorum. Fenalaşacak gibi birisi de değilim. Günde 11-12 saat ders çalışmak sizce mantıklı mı? Dediğim gibi hedefim yüksek; YKS’de derece istiyorum.
Sosyallik anlamında asosyal değilim dışarı çıkmasam insanlarla konuşmasam fenalaşacak gibi bir karakterimde yok olacaktı moderatör niye öyle demiş anlamadım.
Son düzenleme: