Ben zerre çalışmadım da emanetçi var mı orada? Yoksa telefonu tuvalete saklıcam bir de kalem veriyorlar mı arkadaş veriyorlar dedi yoksa dalga mı geçti benimle? 300 gelir mi acaba gerçi ne istediğimi ben de bilmiyorum öylesine giriyorum.
Merhaba,
Kesin bir şekilde emanetçi var denilemez, genelde okullardaki kantinler açık oluyor ve emanet alıyorlar ancak bu kesin değildir.
Telefonu tuvalete saklayamazsınız çünkü içeriye girerken üstünüz aranıyor. İçeriye kadar girdirseniz ve fark edilirse eğer sınava giremeyebilirsiniz.
Kalem, kalemtıraş ve silgi ÖSYM tarafından sağlanmaktadır. Kaç puan alacağınız ve ne sıralama yapacağınız da sizin özverili çalışmanıza bağlıdır.
Ekstradan yasak ve yasal olarak sokabileceğiniz şeyler:
Eki Görüntüle 156196
Gireceğin yerin yakınlarında AVM tarzı bir yer varsa onlarda genellikle "EmanetMatik" adı altında yerler oluyor.
Gideceğin yeri bulmak için mi lazım telefon? Daha önceden gitseydin keşke. Zaten sokamıyorsun okula telefonu.Telefon lazım napcaz emanetçi yoksa kimse yok gelcek benle.
Yok maalesef.
Saati görmek ve giderken müzik dinlemek için lazım.Gideceğin yeri bulmak için mi lazım telefon? Daha önceden gitseydin keşke. Zaten sokamıyorsun okula telefonu.