Doktor değilim ama psikolojiden anlarım. Deneyimim var yani. Anksiyete gibi duruyor. Psikiyatriye git, merak etme yemez. İlla da ilaç verecek diye bir şart yok. Psikologla terapi uygulayabilir. Alaya alma dediklerimi. Erken teşhis çok önemli.
Depresif anksiyete başlangıcı gibi duruyor dediğin gibi fakat küçük hobiler edinerekte bundan kurtulabilir.

İlk 12 konuyu bilmeden nasıl 150.000 sıralama yaptınız?
12.sınıfın başında sıfırdım. TYT ve AYT'nin ne olduğunu bile bilmiyordum, ailem beni dershaneye yazdırdı. Sınav senesinde biraz o konudan biraz şu konudan bakayım dedim. İlk başlarda sıkıntı yoktu ancak 4-5 ay sonra işlediğimiz bir konuda ilk konuların önemini görünce korktum. Sınava 1 ay kala kitap dahi açamadım.

Doktor değilim ama psikolojiden anlarım. Deneyimim var yani. Anksiyete gibi duruyor. Psikiyatriye git, merak etme yemez. İlla da ilaç verecek diye bir şart yok. Psikologla terapi uygulayabilir. Alaya alma dediklerimi. Erken teşhis çok önemli.
Arkadaşlarımla olan ilişkim kesildi, 2-3 aydır yalnızım. Ara sıra kuzenimle dışarıya çıkıyorum. Haftada 2-3 kez ancak dışarı çıkıyorum, o da denemelere gitmek için.