Makaleler
1
Parfüm araştırırken bir ürün dikkatimi çekti ve yorumların bu kadar iyi olmasına rağmen nasıl böyle uygun bir fiyata olabileceğini merak ettim. TikTok'ta bu ürünle ilgili hiç video bulamadım; oysa genelde bilinmeyen ürünleri hep oradan araştırırım ve genelde çıkar. Bu ürün hiç çıkmadı. Üstelik yorumları biraz daha inceledim, 173 yorumun hiçbiri fotoğraflı değil. Yani, anlayacağınız, Trendyol'daki yorumlara aldanmayın arkadaşlar. Ben sadece bu üründe fark ettim ama siz de alacağınız diğer ürünlerde dikkatli olun. Hepsiburada değerlendirmeleri daha güvenilir.

1722869156713.webp

Tr*ndyol şaşırtmadı.

Güzel bir noktaya değindiniz, gerek Trendyol olsun gerek Hepsiburada olsun alacağım veya almak istediğim bir ürünün müşterinin paylaştığı fotoğraflarına mutlaka bakarım ki ürün doğru mu veya orijinal mi diye bakarım.

Dünyanın en kaliteli ürününü de üretmiş olsan, herkese beğendiremezsin; hele ki bizim millete.

Bu sadece Trendyol'da değil çoğu alışveriş sitesinde aynı. Ben bir ürün alacağım zaman direk forum sitelerine bakarım.

Hepsiburada'da daha düzgün bir sistem var, yok demiyorum ama ben denk gelmedim. Aslına bakarsanız, Trendyol'da bu benim ilk kez karşılaştığım bir durum değil. Ama burada bazı bilinçsiz ürün alan arkadaşları bilgilendirmek adına bu durumu paylaştım. Yoksa Trendyol'da bu tür durumlar oldukça yaygın.

Afrodizyak yazısını görünce sayfayı kapatmaman bir kenara dursun, Trendyol yorumları her zaman şaibeli, ürün araştırırken direkt düşük yıldızlı eleştirilere bakarım.