6825

Uzman
Normalde xManager ile Spotify kullanıyorum ancak tek stabil olan versiyonu Spotify Lite olarak var ve arayüzünü falan hiç sevmiyorum, sözler falan da yok zaten. Spotify'a 60 TL vermek yerine YouTube Premium alsam 58 TL'ye daha makul gözüküyor göze. Hem YouTube hem YouTube Music için reklamsız bir deneyim sunması çok iyi ve ayrıca bazı müzikler Spotify da olmayabiliyor onları da YouTube'un kitaplığından bulup dinlemekte bir artı benim gözümde. Eksileri elbet vardır diye düşünüyorum o yüzden sizlere danışmak istedim.

Normalde xManager ile Spotify kullanıyorum ancak tek stabil olan versiyonu Spotify Lite olarak var ve arayüzünü falan hiç sevmiyorum, sözler falan da yok zaten. Spotify'a 60 TL vermek yerine YouTube Premium alsam 58 TL'ye daha makul gözüküyor göze. Hem YouTube hem YouTube Music için reklamsız bir deneyim sunması çok iyi ve ayrıca bazı müzikler Spotify da olmayabiliyor onları da YouTube'un kitaplığından bulup dinlemekte bir artı benim gözümde. Eksileri elbet vardır diye düşünüyorum o yüzden sizlere danışmak istedim.
Youtube Music’i tek almayın, Premium ile birlikte alırsanız YouTube’da reklamsız oluyor.

Ben YT Music sevmiyorum. Çoğu özelliği bakımından da Spotify benim tercihim olur.

Her ikisini de uzun yillar kullandim. Spotify'ın müzik uygulamaları konusunda rakibi yok.
Ancak, kısıtlı bütçe varsa ve müzikle derinlemesine aman aman işiniz yoksa YT Music tercih edebilirsiniz.

PC'de hadi neyse reklam engelleyici kullanılır fakat mobil ve TV'de Reklam derdi Youtube'da cekilmez... Ayrıca YT Premium'da videoları indirebilirsiniz.

Hem de çeşitlilik açısından dogrudan YouTube'dan aldığı için daha geniş kütüphaneye sahip.

Ben her ikisini de tavsiye ederim, üniversite ogrencisiysen öğrenci planları ile yarı fiyatına gelir, olmadı ailen veya akrabaların üzerinden o plani seçersin. Öğrenci belgesi dışında bir şey istenmiyor.
Ha öte yandan bütçe sıkıntısı yoksa her ikisinin aylığı da 1 kahve parasına geliyor.

Apple müzik çok daha iyi ve daha ucuz. Öğrenci iseniz 20 sivilseniz 40 lira. Ayrıca Hi-Fi desteği de var. Not: Android'de de var.