Hans 25

Üstün
Makaleler
1
Bu uygulamayı kullanan var mı? 3-4 ay önce Spotify Premium kullanıyordum ama YouTube ve Music birlikte alınca daha ucuza geldiği ve daha mantıklı olduğu için buna geçtim. Ancak gece şarkı açıp yatacağım zaman, arka arkaya oynatacak şarkıları seçiyorum, sıraya ekle veya bundan sonra oynat butonlarına basıyorum. Bazen düzgün çalışıyor ama bazen de alakasız şarkılar koyuyor araya. Spotify'da böyle bir sorun yaşamazdım; en azından şarkı seçmesem bile ilk açtığım şarkıya benzer şarkılar seçerdi. Bahsettiğim sorunu anlatabildim mi?

1722276529679.webp

İlk kez aldıysanız alakasız müzikler gelebilir. Algoritmanın oturmasını beklemeniz gerekebilir.

İlk kez aldıysanız alakasız müzikler gelebilir. Algoritmanın oturmasını beklemeniz gerekebilir.

3 aydır kullanıyorum.

Ayrıca ana sorun o değil.

Ancak gece şarkı açıp yatacağım zaman, arka arkaya oynatacak şarkıları seçiyorum, sıraya ekle veya bundan sonra oynat butonlarına basıyorum. Bazen düzgün çalışıyor ama bazen de alakasız şarkılar koyuyor araya.

sıraya ekle veya bundan sonra oynat butonlarına basıyorum.
Sıraya Ekle butonuna bastığım halde sıranın herhangi bir yerine bile şarkıyı eklemedi. Bundan Sonra Oynat butonuna bastığım zamansa o anki şarkının hemen ardına şarkıyı ekledi.

en azından şarkı seçmesem bile ilk açtığım şarkıya benzer şarkılar seçerdi.
Herhangi bir şarkıyı seçip Radyoyu Başlat butonuna basar mısın, o zaman alakalı şarkıları liste halinde sıralayabilir. En azından bende radyo başlatınca böyle oluyor.
Screenshot_20240729_213140_YouTube Music.webp
sıraladığı şarkılar öyle ya da böyle 1 kere dinlediğim şarkılar

Sıraya ekle dedikten sonra bundan sknra oynat seçeneğini seçmeden dener misin?

Öyle denedim zaten.

Sıraya ekle butonuna bastığım halde sıranın herhangi bir yerine bile şarkıyı eklemedi. Bundan sonra oynat butonuna bastığım zamansa o anki şarkının hemen ardına şarkıyı ekledi.

Herhangi bir şarkıyı seçip radyoyu başlat butonuna basar mısın, o zaman alakalı şarkıları liste halinde sıralayabilir. En azından bende radyo başlatınca böyle oluyor.
Eki Görüntüle 69818 sıraladığı şarkılar öyle ya da böyle 1 kere dinlediğim şarkılar

Bakın, sorun şu: Mesela ben burada 'mini terrorista' şarkısını açtım ve yanındaki şarkıları da " sıraya ekle" yaptım ve çalmaya başladı. Ama bazen bu sıralamaya uymayıp saçmalıyor.

Son düzenleme:
Aynı sorun bende var bugün tüm gün 2014-2016 Number1 Hits şarkılarını ezbere bildiğim için hepsini tek tek açtım fakat sıra 6 şarkıdan sonra yeni türkçe trendlere sarmaya başladı. Bende aynı sorunu yaşıyorum bir çözüm bulamadım ve ses kalitesi olarak da YTMusic kullanmayı tercih ediyorum.

Aynı sorun bende var bugün tüm gün 2014-2016 number1 hits şarkılarını ezbere bildiğim için hepsini tek tek açtım fakat sıra 6 şarkıdan sonra yeni Türkçe trendlere sarmaya başladı. Bende aynı sorunu yaşıyorum bir çözüm bulamadım ve ses kalitesi olarak da ytmusic kullanmayı tercih ediyorum.

Ben sanırım bu sorun ve Instagram'da şarkı sözü paylaşma özelliği olmamasından dolayı Spotify'a geçeceğim.