Makaleler
104
Yer
İstanbul
Arkadaşlar size bir tavsiye vereyim: YouTube Shorts videolarınız için bildirim yollamayın! İnsanlar zaten gereksiz bildirimlerden sıkılmış olduğu için eğer sık sık shorts paylaşıyorsanız bunları bildirim yollamadan paylaşın. Bırakın algoritma yapsın işini.

Videoyu düzenle dediğinizde daha fazla göster deyin ve Abonelikler özet akışında yayınla ve abonelere bildir seçeneğini kaldırın.

1713811532490.webp

Bu sayede video YouTube tarafından otomatik olarak sadece ilgilenenlerin önüne düşürülecek.

Bakın bu videoların hiçbiri için bildirim almadınız. En sağdaki video neredeyse 100K izlendi.

1713811600990.webp

Soldaki dört videoyu bugün yayınladığım için onlar da zamanla gerektiği kadar izlenme alır.

Benim tavsiyem budur. Deneyip görebilirsiniz.

Techolay'ınkiler aktif olsa da olur bence. Zaten abuk-subuk şeyler çıkmıyor. Ya rehber ya yeni teknolojiyle ilgili bir haber ya da hap bilgi çıkıyor. :)

Bu bilgi gerçek anlamda çok değerli bir bilgi. YouTube algoritması çözülemeyen bir yapboz gibi. Videoları gerçek manada başarılı olan ve izlenme alamayan kanalların çok işine yarayacaktır.

Benim bayadır Youtube shortslarım izlenmiyordu bende en sonda sadece İnstagram ile TikTok üzerinden devam ettim. Şimdi böyle bir deneyelim bir kez daha da işe yararsa çok mutlu etmiş olursunuz beni Recep abi. :D