YouTuber Alper Karadağ'a onarım için gönderdiğim dizüstü hasarlı geldi, sorumluluk kabul etmedi

Aynısı benim başıma gelse arkadaşın yeri uzak değilse gider yüz yüze konuşurdum. Vereceği cevaba göre hareket edip, hiç bir türlü kendimi bu durumda masrafa sokmazdım.

Bir kişi bile olsa insanı böyle mağdur etmemeli, sıkıntısını giderip gönlü hoş etmeli. Bunun videosu vardı, bilgisayarı resmen sıfır gibi etmişti çok beğenmiştim. Bu sefer yakışmadı

Ben de videolarını uzun süredir takip ediyorum, genel olarak zevkle izlediğim bir kanal ancak kendi tecrübemiz iyi olmadı maalesef.

Ben de videolarını uzun süredir takip ediyorum, genel olarak zevkle izlediğim bir kanal ancak kendi tecrübemiz iyi olmadı maalesef.
İnsanın en değerli hazinesi kendi işini kendi yapmasıdır. Siz, Yener abi ve Recep abinin bu konularda bilgili olması çok kıymetli şeyler. Gerçekten bilgisyarcı ve telefoncuların eline düştüğün zaman hayatın kararıyor. Bilgisayarcı Windows atmak için 500 lira istedi, arkadaşım 15 dakika da yükledi

Cihaz 15 senelik olduğu için servise göndersek tarihi eser niyetine vitrine koyarlar, bu durumda temiz Aspire 6935G piyasada yok(tu).
O makineye çoğu yerde antika muamelesi çekerler, eski teknoloji sayılır sonuçta.

Kargo ve paket güvenliği kısmında mağdur olmuşsunuz, ekrandan ötürü perte çıkmış cihaz.

Aslında işini iyi yapan bir adam ama paketlemesi gerçekten şu anda beni şok etti. Cihaz eski olduğundan dolayı muhtemelen parçasınıda bulmak gayet zor olur. Hakkını aramalı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…