Aynısı benim başıma gelse arkadaşın yeri uzak değilse gider yüz yüze konuşurdum. Vereceği cevaba göre hareket edip, hiç bir türlü kendimi bu durumda masrafa sokmazdım.
Bir kişi bile olsa insanı böyle mağdur etmemeli, sıkıntısını giderip gönlü hoş etmeli. Bunun videosu vardı, bilgisayarı resmen sıfır gibi etmişti çok beğenmiştim. Bu sefer yakışmadı
Bir kişi bile olsa insanı böyle mağdur etmemeli, sıkıntısını giderip gönlü hoş etmeli. Bunun videosu vardı, bilgisayarı resmen sıfır gibi etmişti çok beğenmiştim. Bu sefer yakışmadı
İnsanın en değerli hazinesi kendi işini kendi yapmasıdır. Siz, Yener abi ve Recep abinin bu konularda bilgili olması çok kıymetli şeyler. Gerçekten bilgisyarcı ve telefoncuların eline düştüğün zaman hayatın kararıyor. Bilgisayarcı Windows atmak için 500 lira istedi, arkadaşım 15 dakika da yükledi
Aslında işini iyi yapan bir adam ama paketlemesi gerçekten şu anda beni şok etti. Cihaz eski olduğundan dolayı muhtemelen parçasınıda bulmak gayet zor olur. Hakkını aramalı bence.
Aslında işini iyi yapan bir adam ama paketlemesi gerçekten şu anda beni şok etti. Cihaz eski olduğundan dolayı muhtemelen parçasınıda bulmak gayet zor olur. Hakkını aramalı bence.