Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Bir kişi bile olsa insanı böyle mağdur etmemeli, sıkıntısını giderip gönlü hoş etmeli. Bunun videosu vardı, bilgisayarı resmen sıfır gibi etmişti çok beğenmiştim. Bu sefer yakışmadı 
Bir kişi bile olsa insanı böyle mağdur etmemeli, sıkıntısını giderip gönlü hoş etmeli. Bunun videosu vardı, bilgisayarı resmen sıfır gibi etmişti çok beğenmiştim. Bu sefer yakışmadı
Ben de videolarını uzun süredir takip ediyorum, genel olarak zevkle izlediğim bir kanal ancak kendi tecrübemiz iyi olmadı maalesef.
- Makaleler
- 1
İnsanın en değerli hazinesi kendi işini kendi yapmasıdır. Siz, Yener abi ve Recep abinin bu konularda bilgili olması çok kıymetli şeyler. Gerçekten bilgisyarcı ve telefoncuların eline düştüğün zaman hayatın kararıyor. Bilgisayarcı Windows atmak için 500 lira istedi, arkadaşım 15 dakika da yüklediBen de videolarını uzun süredir takip ediyorum, genel olarak zevkle izlediğim bir kanal ancak kendi tecrübemiz iyi olmadı maalesef.
- Makaleler
- 1
O makineye çoğu yerde antika muamelesi çekerler, eski teknoloji sayılır sonuçta.Cihaz 15 senelik olduğu için servise göndersek tarihi eser niyetine vitrine koyarlar, bu durumda temiz Aspire 6935G piyasada yok(tu).
Kargo ve paket güvenliği kısmında mağdur olmuşsunuz, ekrandan ötürü perte çıkmış cihaz.
5474
Uzman
Ben de videolarını uzun süredir takip ediyorum, genel olarak zevkle izlediğim bir kanal ancak kendi tecrübemiz iyi olmadı maalesef.
Aslında işini iyi yapan bir adam ama paketlemesi gerçekten şu anda beni şok etti. Cihaz eski olduğundan dolayı muhtemelen parçasınıda bulmak gayet zor olur. Hakkını aramalı bence.
5474
Uzman
Çerçeveyi yaptınız mı hocam?
Yolda, geliyor. Üstündeki kırık çerçeve.
5474
Uzman
Atalarımız ne demiş, bozulduysa kendin yap ya da yetkili servisi ver (!)
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-
-