aes

Yetkin
Temu'dan toplamı 30 Euro'yu aşan birden fazla ürün sipariş vereceğim. Mesala diyelim ki 6 adet, ürün başına 700 TL'yi aşmayan sipariş verdim. Ürün başına 30 Euro'yu geçmiyor ama toplamı 30 Euro'yu geçiyor. Bu şekilde çoklu ürün siparişi verirsem gümrüğe takılır mı? Yoksa 30 Euro limiti ürün başına göre mi belirleniyor.

Temu'dan toplamı 30 Euro'yu aşan birden fazla ürün sipariş vereceğim. Mesela diyelim ki 6 adet, ürün başına 700 TL'yi aşmayan sipariş verdim. Ürün başına 30 Euro'yu geçmiyor ama toplamı 30 Euro'yu geçiyor. Bu şekilde çoklu ürün siparişi verirsem gümrüğe takılır mı? Yoksa 30 Euro limiti ürün başına göre mi belirleniyor.

Tek tek sipariş vermenizi öneririm diğer türlü arkadaşın dediği gibi baba mutlu olur :rofl:

6 adet eski sınırı bile geçiyor. 2 tane sipariş verirseniz gümrük memurlarının o günkü ruh hallerine bağlı olarak geçebilir. 45 euro siparişim kasımın başında geldikten 2 saat sonra gümrükten geçmişti 🤷‍♂️

Merak eden olursa, Temu'da farklı mağazalardan tek seferde ayakkabı ve eldiven sipariş ettim. İki ürünün fiyatlarının toplamı 30 Euro'nun altındaydı. İkisi de aynı paket içinde geldi, problem çıkmadı.