Yurt dışı POCO F8 Pro alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xapder
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 81
  • Etiketler Etiketler
    poco pro
Bütçe
27.000 TL
Makaleler
1
Snapdragon 8 Gen Elite ve içerisindeki modemin sağlam olmasından almayı düşünüyorum. Kameradan aman aman hiçbir zaman bir şey beklemedim. Isınma, pilin hızlı bitmesi ve en önemlisi ekranın soluk olduğu iddiaları doğru mu? Kaç tane Xiaomi cihaz gördüm, hiçbirinde reklam sorunu görmedim. Uğraşıp hepsi ayarlardan kapatılabiliyor.

Kaç tane Xiaomi cihaz gördüm, hiçbirinde reklam sorunu görmedim. Uğraşıp hepsi ayarlardan kapatılabiliyor.
Kapatılıyor o konuda rahat olun. Siz konu açın biz size yardım ederiz cihazınız cillop gibi olur.

Isınma, pilin hızlı bitmesi ve en önemlisi ekranın soluk olduğu iddiaları doğru mu?
POCO'lar ağır oyunlar için tasarlandığından doğru değil. Oyunlarda ısınmamasına ve uzun pil ömrüne odaklanıyorlar. Ekran canlı değil ama soluk da değil.

Kameradan aman aman hiçbir zaman bir şey beklemedim.
Artık POCO'ların kamerası da iyi seviyelere geldi. Optik zoom ve gelişmiş OIS koymaya başladılar. 1/55'' sensörü zaten işinizi rahat görür.

Evet bende o konudaki rahatliktan bahsettim.
Kapatılıyor o konuda rahat olun. Siz konu açın biz size yardım ederiz cihazınız cillop gibi olur.

POCO'lar ağır oyunlar için tasarlandığından doğru değil.
Agir oyunlar için dogru degil derken? Birkaç video izledim, Gereginden fazla W güc harcadigini, pilin hizli bittigini bahsediyorlardi. Delta Force için HD 120 destekliyor ama ne kadar stabil oynatir?

Ben radikal bir şikayet duymadım, yurt dışı kısmı sizin alacağınız bir risk ama bundan ayrı olarak cihaz iyi .

2 senedir ailemde de kullanananlar var. Yere düşürme harici sıkıntı hiç sıkıntı cikmadi.

Son düzenleme:
Gereginden fazla W güc harcadigini, pilin hizli bittigini bahsediyorlardi. Delta Force için HD 120 destekliyor ama ne kadar stabil oynatir?
İzlediğim bir videoda toplu bir şekilde Fortnite, Call of Duty, PUBG Mobile, Free fire Max, Blood Strike, Wuthering Waves, Arena Breakout, Delta Force, Asphalt Legends Unite, Genshin Impact, eFootball ve FIFA Mobile oynuyor ve tam 2.30 saat sonra %59 şarjı kalıyor. Yani aşağı yukarı oyunlar ile 5.30 saat falan gitmesi lazım.

Isınma, pilin hızlı bitmesi ve en önemlisi ekranın soluk olduğu iddiaları doğru mu?
Isinma tarafi normal kullanimda pek duymadim. Ama termal basarimi noktasinda soru isaretleri var. Kotu degil ama bir performans telefonundan daha iyisini beklerdim. Stabilite testleri cok iyi degildi. Bataryasi iyi. Soluk ekran ise POCO'nun bu sene cihazlarda genel var ama solukluk demezdim. Samsung gibi patlak renkler sunmuyor sadece.
Kaç tane Xiaomi cihaz gördüm, hiçbirinde reklam sorunu görmedim. Uğraşıp hepsi ayarlardan kapatılabiliyor.
Reklamlar kapatilabiliyor, dogru.

Bu SoC ile birlikte üst ayarlarda 120 yanmadan oynatmayacaksa anlamı yok ki. O kadar Samsung kullandım, patlak renk görmedim. AMOLED'de en fazla kumlanma oluyor. Soluk ekran icin ayarlardan doygunluk seçilse bile tam duzelmiyor. Bizzat Reddit'te gordum.

Arena Breakout sadece ana menude kalip oynamadaysa ayni videoyu izlemisizdir. 2 saatte gore 6000Mah batarya fazla mi gider mi bilmiyorum.

Benim telefonum 5000 mAh pilde Clash of Clans oynarken 1 saat falan dayanıyor, ben bilemem orasını artık yüce batarya tanrısı seviyesine erdim günde 6 kez şarj ediyorum, hatta telefon ile işim yoksa direkt prizde duruyor pil bitmemesi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…