Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
Şu an bunu konuşmak için erken olabilir, 9. sınıfım. YKS zor bir sınav ve ben lisede dil bölümünü seçmek istiyorum. YKS'ye girmeden dil bilgimle yurt dışında güzel bir üniversiteye gidebilir miyim? AFS ile de Japonya'ya değişim öğrencisi olmak için başvuru yapacağım. Çok pahalı mı? Mantıklı mı? Japonya'yı seversem Japonya'da okumak isterim, sevmezsem Almanya vb. olabilir.

Japoncanı geliştir, iyice çalış şu karı kız işlerinden uzak dur, buradaki kültürü ve yerleri araştır sonra gerisi gelir zaten (İlkokul terk konuştu).
İlkokul terk misiniz? Hocam ben anlamıyorum okulu bırakıp bu yaşta o parayı kazanıyorsunuz. Bize hep baskı yapıldı okul konusunda bırakmamamız için. Helal olsun size.

Bunu yapabilir misin? Aileni tüm herkesi bırakıp tek başına bilmediğin bir yere gidebilir misin?
Yaparım.

İlkokul terk misiniz? Hocam ben anlamıyorum okulu bırakıp bu yaşta o parayı kazanıyorsunuz. Bize hep baskı yapıldı okul konusunda bırakmamamız için. Helal olsun size.
Teşekkür ederim 😊. Hayatımdaki çoğu şeyi birisine ya da bir şeye bağlı olmayıp yaptığım için hayatı çok iyi biliyorum zorluklarını ve kolaylıklarını. Hem açık olalım günlük hayatta fizik ne işime yarayacak 🤣

Hiç tek başına bir yerde yaşadın mı?
Ve cevapların çok üstünkörü sanki sana söylediklerim seni rahatsız ediyor da hemen cevap verip geciştirmek istiyorsun gibi geliyor bana.

Evde 1-2 hafta kendi başıma kaldığım oldu.
Tamam ama ailenin geri geleceğini biliyordun. Şu an bana hapishanede 1 ay kal sonra sen kesinlikle çıkacaksın deseler bende kalırım. Bu benim hapishaneyi sevdiğim anlamına gelmiyor ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ve cevapların çok üstünkörü sanki sana söylediklerim seni rahatsız ediyor da hemen cevap verip geciştirmek istiyorsun gibi geliyor bana.

Tamam ama ailenin geri geleceğini biliyordun. Şu an bana hapishanede 1 ay kal sonra sen kesinlikle çıkacaksın deseler bende kalırım. Bu benim hapishaneyi sevdiğim anlamına gelmiyor ama.
Demeden bilemem. Geçiştirmek isterim çünkü şu anki tek isteğim o. Hiç bir şeyin bunu engellemesine izin vermem sorunlarımı da hallederim mentalindeyim.

Başka bir kültür ve aile ortamın yok onu bil, bunun yanında geçimini sağlamak için part-time çalışıp burslarla uğraşman lazım.
Vize sorunu da var, malum Türksün.