lacostan

Çalışkan
Merhaba, yurt dışından 80 adet Switch sipariş vereceğim ama kargo dahil 1195TL tutuyor ve avroya çevirdiğimizde 31,86 avro gösteriyor. Acaba 2 avro fazlalıktan dolayı ürün gümrükte kalır mı yoksa tarafıma ulaşır mı? Bu konular hakkında bilgisi olanlar bilgilendirirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1737993591409.webp

unikeyboards.com Araştırdığımda bazı kişiler gümrük müşavirinin keyfine göre vs demiş o yüzden sordum bir iki euroluk oynamalarda kesin kalıyor mu yoksa geçme şansı var mı diye

2 farklı hesaptan 4x4 şeklinde ikiye bölsem alışverişi problem yaratır mı
Böldüğünüz hesabın ismini evde yaşayan birinin ismiyle değiştirin aynı anda gümrüğe girebilirler veya firma birleştirebilir bu riskleri engellemek için diğer hesabınızın ismini değiştirerek yapabilirsiniz.

Euro kurunu hangi zamana göre baz alıyorlar bilmiyorum ama şu an 30 euro 1124 TL yapıyor. Şu an için gümrükten geçmez bu. Arkadaşların dediği gibi iki paket şeklinde farklı isim ve TC ile veya ürün tutarını düşük göstermeyi denemek lazım.

canlı desteğe tutarı düşük göstermesi için yazdım bu cevabı verdi
1737998874233.webp

Yunoexpressin gümrükleme işleminde yardımcı olacağını ve daha önce türkiyeden 250 euro üstünde siparişlerin verildiğini ve sorun yaşamadığını yazmış. Güvenebilir miyim acaba ne yapsam ya