Katılıyorum, dini öğrenmek istemeyen bir insan olsan bile zorla öğrenmek zorunda kalıyorsun.
Tüm inançlar hakkında temel eğitimi herkesin alması gerekiyor ama çeşitli dualara falan gerek yok yani. Saygı olsa yeterli. İsteyen de gidip kendi öğrenir. Bir veya iki dönemde verilebilecek bir ders. Onu da başka dersle birleştirebilirler zaten.
Pardus’u bazı tahtalarda denediler ancak öğretmenler gerek alışamadı gerek karışık geldi. Proje ilk başta iyiydi de sonradan çöp ettiler.
Plansızlık akıyor. Tahtaya yeni yazılım kurmadan önce eğitimini vereceksin ki insanlar kullanabilsin. Senelerce motosiklet kullanmış kişiye birden otobüs sür demek gibi bir şey olmuş.

Diyanet bütçesine, seçmen profiline ve seçilenlere bakınca anlayabiliyoruz. Faiz kararı verilirken bile dinden bahsediliyordu. İsterse 100000 sene cehennem VIP bileti olsun, ekonomiye faydası olacaksa kim önemser? Devletin dini olmaz ki.

Akıllı tahtalara temizlik güncellemesi de getirsinler o zaman. Çoğu okulda, öğrenciler pislikten nefes bile alamıyor.
Sahiden hocam, yazılımsal olarak da. Geçen gün sırf anlıyorum diye haftasonu tüm okulun tahtalarını formatlamak zorunda kaldım. Üstüne üstlük, hani şu elektronik aletlere giren böcekler var ya, elektronik aletleri bozan, onlardan da vardı bir çok tahtada. Bakanım bir de Mansur Yavaş'a laf ediyor, "Temizlik yapıyor sözde, 13 okulu temizlemiş" diye :D

Bizim tahtanın 4 nesil i3'ü nümü kutluyorlar. Beleş olsun diye Windows bile kullanmıyorlar Pardus var hocaların kafası yetmiyor Linux'a ben Linux kullandığım için YouTube'a bile ben giriyorum.