Dinini gerçekten bilen ve usulüne uygun yaşayan bir toplumumuz olmadığı için dinle örtüşmeyen şeyleri yakalayamıyorlar. Yakalayanların ağzını açmak işine gelmiyor, sistemleri bozulmasın diye.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Ottur gunahi yoktur. Bu adamlarin kafasina vardigim gun zaten dunyanin el kitabini yazmis olurum diye dusunuyorum ben de.
- Makaleler
- 1
Tüm inançlar hakkında temel eğitimi herkesin alması gerekiyor ama çeşitli dualara falan gerek yok yani. Saygı olsa yeterli. İsteyen de gidip kendi öğrenir. Bir veya iki dönemde verilebilecek bir ders. Onu da başka dersle birleştirebilirler zaten.Katılıyorum, dini öğrenmek istemeyen bir insan olsan bile zorla öğrenmek zorunda kalıyorsun.
Plansızlık akıyor. Tahtaya yeni yazılım kurmadan önce eğitimini vereceksin ki insanlar kullanabilsin. Senelerce motosiklet kullanmış kişiye birden otobüs sür demek gibi bir şey olmuş.Pardus’u bazı tahtalarda denediler ancak öğretmenler gerek alışamadı gerek karışık geldi. Proje ilk başta iyiydi de sonradan çöp ettiler.
- Makaleler
- 1
Siyasal İslam görüyorum. Bu adam nasıl egitim bakani oldu acaba?
- Makaleler
- 1
Diyanet bütçesine, seçmen profiline ve seçilenlere bakınca anlayabiliyoruz. Faiz kararı verilirken bile dinden bahsediliyordu. İsterse 100000 sene cehennem VIP bileti olsun, ekonomiye faydası olacaksa kim önemser? Devletin dini olmaz ki.
ebücebü upaşalsbewns beği beğsiwğwksüw. Gereksiz mesaj uyarısı vermeyin yazılacak en mantıklı bunu buldum.
Sahiden hocam, yazılımsal olarak da. Geçen gün sırf anlıyorum diye haftasonu tüm okulun tahtalarını formatlamak zorunda kaldım. Üstüne üstlük, hani şu elektronik aletlere giren böcekler var ya, elektronik aletleri bozan, onlardan da vardı bir çok tahtada. Bakanım bir de Mansur Yavaş'a laf ediyor, "Temizlik yapıyor sözde, 13 okulu temizlemiş" diyeAkıllı tahtalara temizlik güncellemesi de getirsinler o zaman. Çoğu okulda, öğrenciler pislikten nefes bile alamıyor.
- Makaleler
- 6
Yoo benim kardeşim 5.sınıfa gidiyor Eylül ayından beri sınıflarının akıllı tahtası yok.
- Makaleler
- 4
Ne bekliyordun ki? Bu adamın belgesinin olmadığıyla alakalı bir şey çıkarsa malum yerimizle güleceğimiz kesin.