Detaylar
Kim cevapladı?Kobra Ahmet Çakar
Uzman
Halam yapıyordu. 2 ayın sonunda bana sonuç gördüğünü söylemişti. Yüzüm inceldi ve gıdıklarım azaldı demişti.
Elma ısıran
Üstün
Şu aralar çok popüler ve önüne gelenin "yüz yogası eğitmeni" olduğu bir dönem. Ne kadar bilimsel ve işe yarar bilmiyorum ama masaj gibi bir şey işte. İlla ki yüzdeki dolaşımı artırıp faydası olacaktır diye düşünüyorum.
cakiiiiiii3
Uzman
Yag oranin fazlaysa olabilir. Internetten bak yağ oranın kaçmış. Öğrendikten sonra zayiflamaya calis. Tam bir bilgim yok ama %8 yağ oranına gelince yuz hatların daha belirgin oluyormuş.
Eğer zayifsan ve varsa ödem at günde 2 3lt su iç. Hala gecmiyorsa genetik olarak suratına olabilir.
Eğer zayifsan ve varsa ödem at günde 2 3lt su iç. Hala gecmiyorsa genetik olarak suratına olabilir.
Heisenberg
Yetkin
Yüz kaslarını çalıştırmak elbet işe yarar ama üstteki arkadaşında dediği gibi yağ oranını düşürmen lazım. Ekstra olarak yüzüne buz uygulamakta gerçekten işe yarıyor. Hergün yapmaya çalışıyorum.
cakiiiiiii3
Uzman
Bu yüze sürülen buza zararlı diyorlar ne kadar doğru? Bende yapmaya başlayacağım.Yüz kaslarını çalıştırmak elbet işe yarar ama üstteki arkadaşında dediği gibi yağ oranını düşürmen lazım. Ekstra olarak yüzüne buz uygulamakta gerçekten işe yarıyor. Hergün yapmaya çalışıyorum.
Heisenberg
Yetkin
Abartmadan yaparsan sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Hiç çekmeden değilde aralıklarla 2-3 dakika yaparsan yeterlidir. Çok temas zaten kötü hissettiriyor.Bu yüze sürülen buza zararlı diyorlar ne kadar doğru? Bende yapmaya başlayacağım.
Ödem ve gıdığın gitmesi için önce yağ oranının belli bir seviyeye düşmesi gerekiyor. Yağ oranın düştüğünde eğer hala yeteri kadar tatmin olmuyorsan, o zaman yoga yapabilirsin.
Hocam uyarım vardı yazamadım maalesef yağ oranım çok fazla onu düşürmem lazım.