Kalite olarak aman aman bir farkları yok. Benzer seviyede modeller. 12VHPWR bağlantı olsun derseniz Gigamax III düşünülebilir. Yalnız sitesinde PCI-e kablosunun 1 adet olduğu ifade edilmiş.

Kullanacağıniz ve kullanmayı düşündüğünuz ekran kartina göre bir tercih yapılmasi daha iyi olur.

Kalite olarak aman aman bir farkları yok. Benzer seviyede modeller. 12VHPWR bağlantı olsun derseniz Gigamax III düşünülebilir. Yalnız sitesinde PCI-e kablosunun 1 adet olduğu ifade edilmiş.

Kullanacağıniz ve kullanmayı düşündüğünuz ekran kartina göre bir tercih yapılmasi daha iyi olur.
Pci-e kablosunun 1 adet olması şu an için sorun değil benim için ancak yeni nesil kartlar (Nvidia) 12Vhpwr kullanıyor ben de ileride ekran kartı değişeceğim zaman işime yarar diye düşünüyorum. Dönüştürücü ile kullanmaktan daha sağlıklıdır sanırım. Aradaki 100w güç kapasitesi sorun olur mu yoksa 750w alıp dönüştürücü ile kullanmak mı daha mantıklıdır ? Ayrıca en ucuz Atx 3.0, Pci-e 5.0 Psu olduğu için dikkatimi çekti.

4080 veya 5080 ve üzeri düşünmüyorsanız, 650W bir PSU yeterli olacaktır. Bu arada Gigamax III modelinin Cybenetics testlerindeki değerleri de sınıfına göre gayet makul. Kiyaslama açısından High Power Elite modeli için bu kadar kapsamlı test verileri maalesef yok. Incelemek isterseniz;

4080 veya 5080 ve üzeri düşünmüyorsanız, 650W bir PSU yeterli olacaktır. Bu arada Gigamax III modelinin Cybenetics testlerindeki değerleri de sınıfına göre gayet makul. Kiyaslama açısından High Power Elite modeli için bu kadar kapsamlı test verileri maalesef yok. Incelemek isterseniz;

Yok hocam maksimum xx70 serisi bir kart alırım zaten. Zalman'da karar kıldım şimdilik gaming gecesinde de indirime girerse tadından yenmez. Tekrardan çok teşekkür ederim her soruma cevap verdiğiniz için.