Merhaba, arkadaşlar 400₺ bütçem var. Bu bütçeme en uygun şekilde 500Lt ya da 1Lt sıcak ve soğuk yemeklerde kullanmak için Naturel zeytinyağı arıyorum. Zeytinyağı alırken nelere dikkat etmem gerekiyor bilmiyorum. Bu konuda bana uygun ürünleri önerebilir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Ertuğ Eroğlu
Yetkin
- Makaleler
- 1
Zeytinyağı Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir? - Lovida Ayvalık
Zeytinyağı alırken nelere dikkat edilmelidir? Bu yazımızda bu konuyu ele aldık. Çünkü zeytinyağı sağlıktır.
www.lovidaolive.com
Şuna bir göz at kardeşim.
- Makaleler
- 1
Açıkçası kendimiz ürettiğimiz için market yağının inceliği nedir bilmiyorum ama sadece şunu söyleyebilirim fabrika en son hasadda bize yağ için litre başı 300 TL verdi sadece bundan gidersek şişe maaliyetiyle kâr payıyla falan 400 liraları bulur zaten diye düşünüyorum. Kısacası ucuzundan almayın.
Teşekkür ederim.![]()
Zeytinyağı Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir? - Lovida Ayvalık
Zeytinyağı alırken nelere dikkat edilmelidir? Bu yazımızda bu konuyu ele aldık. Çünkü zeytinyağı sağlıktır.www.lovidaolive.com
Şuna bir göz at kardeşim.
Biraz internette gezindim Riviera adında satılanlarda var mış. Bunlar kimyasal işlemden geçiyormuş. Tercih edilir mi?Açıkçası kendimiz ürettiğimiz için market yağının inceliği nedir bilmiyorum ama sadece şunu söyleyebilirim fabrika en son hasadda bize yağ için litre başı 300 TL verdi sadece bundan gidersek şişe maaliyetiyle kâr payıyla falan 400 liraları bulur zaten diye düşünüyorum. Kısacası ucuzundan almayın.
Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi Bu ürün iyi midir sizce?
Son düzenleme:
Sahte olanlardan uzak durmalısın. İnternette çoğu ürün sahte olabilir. Marketlerden almak daha doğru olur.Merhaba, arkadaşlar 400₺ bütçem var. Bu bütçeme en uygun şekilde 500Lt ya da 1Lt sıcak ve soğuk yemeklerde kullanmak için Naturel zeytinyağı arıyorum. Zeytinyağı alırken nelere dikkat etmem gerekiyor bilmiyorum. Bu konuda bana uygun ürünleri önerebilir misiniz?
RoaringLion
Üstün
Ben bunun 5 L teneke halini alıyorum, daha uyguna geliyor. Severek tüketiyorum. Hemen her gıdaya yakışıyor. Öneririm.Teşekkür ederim.
Biraz internette gezindim Riviera adında satılanlarda var mış. Bunlar kimyasal işlemden geçiyormuş. Tercih edilir mi?
Migros Sanal Market: Online Market Alışverişi Bu ürün iyi midir sizce?
Attığım linkteki markanın farklı zeytinyağı türleri var kimisinde kızartmalık kimisinde sebzeler için yazıyor ne farkı var? Bunların ikisi de zeytinyağı değil mi sonuçta?Ben bunun 5 L teneke halini alıyorum, daha uyguna geliyor. Severek tüketiyorum. Hemen her gıdaya yakışıyor. Öneririm.
Değerli yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim. Ben yukarıda linkini attığım ürünü almaya karar verdim.