Detaylar
Kim cevapladı?nisaa 3
Üstün
- Makaleler
- 3
Ben sorduğumda müşteri hizmetleri ilgileniyor ve adresinize teslim şeklinde olacak demişti. Bir arayıp sorun bence. Şubeden olmuyormuş.Dostlar Troy bir tane Ziraat kartım var. Kampanya ve alışveriş çeşitliliği açısından daha kötü diyorlar. Mastercard için şubeye gitmeden bir başvuru yapabilir miyim? Nasıl yapacağımı da anlatırsanız sevinirim.
Bronzen 3
Başarılı
Şubeden yapacaksanız başvuruyu direkt yurt dışına çıkıcam diyin mastercardı yapıştırıyorlar.Dostlar Troy bir tane Ziraat kartım var. Kampanya ve alışveriş çeşitliliği açısından daha kötü diyorlar. Mastercard için şubeye gitmeden bir başvuru yapabilir miyim? Nasıl yapacağımı da anlatırsanız sevinirim.
- Makaleler
- 14
Ziraat müşteri hizmetlerini aradım. Troy kart kullanmak istemediğimi söyledim. Troy dışı kart talep ettim. 3 gün sonra yeni kart kapımdaydı.
Shadow00 3
Üyecik
İyi taktikmiş aslında bu.Şubeden yapacaksanız başvuruyu direkt yurt dışına çıkıcam diyin mastercardı yapıştırıyorlar.
Th3RealKayseriLee 65
Üstün
Uygulamadan yapılabilir.
Shadow00 3
Üyecik
Hocam kredi kartı olmaz, vadesiz olarak açmam gerekiyor.Uygulamadan yeni kredi kartı başvurusu dediğiniz zaman kart tipi troy olsun mu diyor, hayır derseniz visa/mastercard geliyor.
dolleia
Becerikli
Mevcut banka kartini iptal edip yeni banka karti cikartirken TROY istemedigini belirtirsen Visa veya Mastercard gonderirler. Onunla ugrasamam karisik diyorsan müsteri hizmetlerini arayip soylersen yardimci olurlar.Hocam kredi kartı olmaz, vadesiz olarak açmam gerekiyor.
cansux 29
Becerikli
Dostlar Troy bir tane ziraat kartım var. Kampanya ve alışveriş çeşitliliği açısından daha kötü diyorlar. Mastercard için şubeye gitmeden bir başvuru yapabilir miyim? Nasıl yapacağımı da anlatırsanız sevinirim.
Ben dümdüz arayıp Mastercard istiyorum demiştim göndermişlerdi.