Shadow00 3

Üyecik
Dostlar Troy bir tane Ziraat kartım var. Kampanya ve alışveriş çeşitliliği açısından daha kötü diyorlar. Mastercard için şubeye gitmeden bir başvuru yapabilir miyim? Nasıl yapacağımı da anlatırsanız sevinirim.

Dostlar Troy bir tane Ziraat kartım var. Kampanya ve alışveriş çeşitliliği açısından daha kötü diyorlar. Mastercard için şubeye gitmeden bir başvuru yapabilir miyim? Nasıl yapacağımı da anlatırsanız sevinirim.
Ben sorduğumda müşteri hizmetleri ilgileniyor ve adresinize teslim şeklinde olacak demişti. Bir arayıp sorun bence. Şubeden olmuyormuş.

Şubeden yapacaksanız başvuruyu direkt yurt dışına çıkıcam diyin mastercardı yapıştırıyorlar.

Dostlar Troy bir tane ziraat kartım var. Kampanya ve alışveriş çeşitliliği açısından daha kötü diyorlar. Mastercard için şubeye gitmeden bir başvuru yapabilir miyim? Nasıl yapacağımı da anlatırsanız sevinirim.

Ben dümdüz arayıp Mastercard istiyorum demiştim göndermişlerdi.