Detaylar
Kim cevapladı?Eğer RX 9070 XT ile herhangi bir sorun yaşamıyorsan bence gerek yok. Zaten elindeki kart performans açısından oldukça iyi ve RTX 5080'e yakın bir kart.
demjr
Becerikli
Eğer RX 9070 XT ile herhangi bir sorun yaşamıyorsan bence gerek yok. Zaten elindeki kart performans açısından oldukça iyi ve RTX 5080'e yakın bir kart.
Hocam Vatan'da büyük bir indirim var, ondan dolayı. Hocam bir de bu Paraf kart yaptığımız alışverişin 5.000 TL'sini geri veriyormuş galiba.
Bence de gerek yok. Çok hevesliyseniz olabilir. 2 gündür düşüyor fiyatı. Bugün de düşebilir. 63 bin TL idi. 5000 lira daha düşecekse 58'e alınabilir. Ama @Caner Uncu'nun da dediği gibi pek gerek yok bence. O paraya diğer bileşenler gelişebilir.Hocam Vatan'da büyük bir indirim var, ondan dolayı. Hocam bir de bu Paraf kart yaptığımız alışverişin 5.000 TL'sini geri veriyormuş galiba.
Fiyatı uygun, indirimi ben de gördüm ama işte sıfırdan sistem toplasan geç diyeceğim de elindeki kart halihazırda iyi, şahsi fikrim gerek olmadığı yönünde.Hocam Vatan'da büyük bir indirim var, ondan dolayı. Hocam bir de bu Paraf kart yaptığımız alışverişin 5.000 TL'sini geri veriyormuş galiba.
Şimdi 9070 XT'yi satsan zaten ucuza gidecek, AMD kartların ikinci elleri çok düşük. Üstüne çok koyman gerekecek. İşte o fark değer mi sana kalmış. Yani ciddi bir sorun yaşamıyorsan bence kalsın.
RX 9070 XT'nin sıfırı zaten 35-40 bin. İkinci elde de 30 bin etmez Sapphire falansa. Hadi diyelim 25 bine sattın, üzerine 30 bin liradan fazla koyacaksın.
Katılıyorum. O fiyat farkını ödemek yerine diğer bileşenler upgrade edilebilir. Mesela geçen konusunu açtığınız monitör.Fiyatı uygun, indirimi ben de gördüm ama işte sıfırdan sistem toplasan geç diyeceğim de elindeki kart halihazırda iyi, şahsi fikrim gerek olmadığı yönünde.
Şimdi 9070 XT'yi satsan zaten ucuza gidecek, AMD kartların ikinci elleri çok düşük. Üstüne çok koyman gerekecek. İşte o fark değer mi sana kalmış. Yani ciddi bir sorun yaşamıyorsan bence kalsın.
Xoulth
Uzman
Keşke Paraf kart muhabbetini okumasaydım moral bozulduHocam Vatan'da büyük bir indirim var, ondan dolayı. Hocam bir de bu Paraf kart yaptığımız alışverişin 5.000 TL'sini geri veriyormuş galiba.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi
- İskenderBüyük