Aynı performans ve SFF tasarım için sırf 15000 lira deri ceket farkı ödemek manasız bence. Taichi de overpriced. 35'e Pulse, 41'e Nitro var. 5070 Ti'ın albenisi 42'ye satılırkendi.
Şu an Vatanda indirimli 47k hocam 5070 Ti. Aynı zamanda ben genelde 2 yıl içinde kartı yükselteceğim için 5070 Ti tercih etmek istiyorum.

DLSS MFG kullanırım derseniz 4K, saf performans istiyorum derseniz 2K.
2k ideal diyorsunuz kısaca.

DLSS MFG kullanırım derseniz 4K, saf performans istiyorum derseniz 2K.
Hocam birde oc olan 50k oc ibaresi olmayan 47k. Arasında çok fark var mı fps olarak? Hangisini alayim?

47 daha kabul edilebilir evet. Bende indirim gözükmüyor yalnız.
Akşam geliyor hocam. Birde oc modeli ile normalin çok farkı var mı? Arasında 3000 Tl gibi bir fark var. Çok fps farkı varsa ona göre alabilirim.

Fark etmez hangisi ucuzsa onu alın.

Ben 4K alırdım. Saf performansta 40-60 FPS arası geziyor. DLSS MFG ile çok rahat oynarsınız 4K'da. Ama siz istemiyorsanız 2K alabilirsiniz.
Hocam ben hem fps hemde hikayeli oyunlar oynuyorum. Ona göre 2K aldığım monitörü iade edip 4K alacağım. Sizce hangisini almalıyım bu durumda?

Hocam ben hem fps hemde hikayeli oyunlar oynuyorum. Ona göre 2K aldığım monitörü iade edip 4K alacağım. Sizce hangisini almalıyım bu durumda?
4K Dual monitör alabilirsiniz. FPS oyunlarında 1080p - 3*0 Hz kullanırsınız, hikayeli oyunlarda 4K - 1** Hz kullanırsınız. 4K hikayeli oyunlarda DLSS MFG ile rahatça oynarsınız.

4K Dual monitör alabilirsiniz. FPS oyunlarında 1080p - 3*0 Hz kullanırsınız, hikayeli oyunlarda 4K - 1** Hz kullanırsınız. 4K hikayeli oyunlarda DLSS MFG ile rahatça oynarsınız.
4K 27 inch monitörü bence aynı zamanda 2K olacakta kullanılabilir değil mi? Çünkü 27 inch olacağı için çok bir kayıp olmaz gibi. Bu arada dediğiniz mantıklı dual bir monitör alabilirim.

4K 27 inch monitörü bence aynı zamanda 2K olacakta kullanılabilir değil mi? Çünkü 27 inch olacağı için çok bir kayıp olmaz gibi. Bu arada dediğiniz mantıklı dual bir monitör alabilirim.
2K kullanmanıza gerek yok. 4K'de DLSS MFG ile tüm oyunları rahatça oynayabilirsiniz. 2K kullanırsanız bilmiyorum kötü olmaz ama keskinlik kaybı olacaktır.

Ekran kartı 4K’da bugün oyun açsa bile birkaç yıl sonra yüksek ayarlarda zorlanabilir. Sürekli DLSS açıp performans kurtarmaya çalışırsın. O yüzden 4K yerine 2K monitör almak daha mantıklı; kart daha uzun ömürlü olur