Arkadaşlar, bu karta undervolt yapan var mı? Değerler neler?
Bu hangi uygulama?
MSI Afterburner açık kalmalı, bu program onu temel alarak çalışır. Kullanıcı dostu.
Super, cok isime yaradi. Ayni ayarlari yaptim. Test icin ne onerirsiniz?MSI Afterburner açık kalmalı, bu program onu temel alarak çalışır. Kullanıcı dostu.
![]()
GitHub - christianp403-spec/NV-UV: RTX 50-40-30 Series Undervolt Tool
RTX 50-40-30 Series Undervolt Tool. Contribute to christianp403-spec/NV-UV development by creating an account on GitHub.github.com
FH6 aç, Preset M ile oyna ghosting sorununu çözer bir de ekran kartına yük bindirir, FG açabilirsin ekran kartına binen yükü artırmak için.Super, cok isime yaradi. Ayni ayarlari yaptim. Test icin ne onerirsiniz?
FH6 aç, Preset M ile oyna ghosting sorununu çözer bir de ekran kartına yük bindirir, FG açabilirsin ekran kartına binen yükü artırmak için.
CP 2077 girip Path tracing+x2FG açabilirsin.
Cp2077'de Path tracing açıp %75 özel DLSS(Tam 1080P) ile Aldığım FPS'yi buraya koyayım.
Eki Görüntüle 261401
Eki Görüntüle 261400
Ekran kartını köküne kadar zorlayan bu tip açık dünya oyunlarda göçme kaçma olmuyorsa tamamdır varsay. Oyunlar bazen ekran kartının farklı birimlerini kökler, göçme kaçma yaşamaya başlarsan ilk bakacağın yer VRAM OC, sonra GPU Mhz olsun.
MSI AB'de Şöyle bir fan ayarım var. AC:Shadows oynuyorum misal 40-50 derece arası gezinir 220 wattt civarında, BF6 da aynı şekildedir. 300-320 watt çeken oyunlarda 64'lere kadar çıkar fazlası olmaz.
Eki Görüntüle 261398
FH6'da yaz ayı gelince bu ayarlarda sürekli crash yemeye başlamıştım. VRAM'e +1500 basılıydı.
İlk aldigimda yapmaliymisim. Ekstra +7% performans, 5-6 dereceye yakin daha dusuk sicaklik. Super bir sey.FH6'da yaz ayı gelince bu ayarlarda sürekli crash yemeye başlamıştım. VRAM'e +1500 basılıydı.
+1500 demek ; GDDR7 ya ramler, +1 ekle ona. 1500/8=187.5Mhz efektif VRAM DDR Overclock demek aslında, kışın sorun yoktu.
Bu VRAM OC yaz ayı yüzünden tutmamış meğersem. 1000'e düşürdüm yani 1000/8=125Mhz reel OC. Sıfır göçme sıfır kaçma tertemiz.