yaydin
Uzman
@Majdev Merhabalar, YouTube’daki videoyu defalarca izledim, sosyalde yazanları da bir o kadar defalarca okudum.
Emeğiniz için çok teşekkür ederim.
Kablonet Fiber kullanıyorum. Kablonet’in verdiği ZTE ZXHN-F6600 GPON modem yerine Keenetic Hero (KN-1012) modem ve Huawei HG8010H GPON ile internet bağlantımı sağlıyorum. Huawei HG8010H GPON’a, ZTE modemin aygıt numarasını girerek internete sorunsuz bağlanıyorum.
Videoyu seyredince büyük bir hevesle Çin’den Alcatel Lucent G-010S-P siparişi verdim. (Henüz elime ulaşmadı.)
Birkaç sorum olacak:
SFP henüz elime ulaşmadı, fakat geldiğinde ne yapmam gerektiğini şimdiden öğrenmek istedim.
Yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim.
Emeğiniz için çok teşekkür ederim.
Kablonet Fiber kullanıyorum. Kablonet’in verdiği ZTE ZXHN-F6600 GPON modem yerine Keenetic Hero (KN-1012) modem ve Huawei HG8010H GPON ile internet bağlantımı sağlıyorum. Huawei HG8010H GPON’a, ZTE modemin aygıt numarasını girerek internete sorunsuz bağlanıyorum.
Videoyu seyredince büyük bir hevesle Çin’den Alcatel Lucent G-010S-P siparişi verdim. (Henüz elime ulaşmadı.)
Birkaç sorum olacak:
- OpenWrt arayüzünde sadece “GPON serial no” kısmına ZTE’den aldığım aygıt numarasını girmem yeterli olur mu?
- Diğer bilgileri ZTE ZXHN-F6600’den alacaksam, nereden bakacağım?
Yoksa Huawei HG8010H GPON bilgilerini, ZTE aygıt bilgisiyle mi girmeliyim? (Çünkü ONT ile sorunsuz bağlanıyorum.)
SFP henüz elime ulaşmadı, fakat geldiğinde ne yapmam gerektiğini şimdiden öğrenmek istedim.
Yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: