GameXTR

Üyecik
Herkese merhaba. Arkadaşlar TurkNet'in vermiş olduğu ZTE marka modemi kullanıyorum. 3 gün önce modeme reset attım lakin sonrasında kurulum için arayüze girdiğimde arayüzünün sınırlandırılmış olduğunu gördüm. TurkNet ile iletişime geçip modem kurulumunun yapılmasını istedim. 3 gündür hala kurulum yapamadılar. ZTE modemlerde şu an için bir sorun olduğunu, network ekiplerinin ilgilendiğini yazıp duruyorlar. Arayüzü sınırlandırılmış olmasa kurulumu yapacağım ama maalesef ben de bir şey yapamıyorum ve artık beklemek istemiyorum. Root işlemi diye bir şeyler gördüm fakat hiç anladığım işler değil. Bana bu konuda yardımcı olabilecek biri olursa çok sevinirim.

asdasd.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu modelde root yok diye biliyorum henüz.

Kod:
H3601P V9.0 V9.0.0P3_TN2

TurkNet kendisi zaten kullanıcı adı ve şifre veriyor. Onları girip kurmayı dener misiniz?

Kullanıcı adı ve şifresi bende mevcut fakat kullanıcı adı ve şifresini yazabileceğim yer (WAN Settings gibi) mevcut değil. Modem arayüzü tamamen sınırlandırılmış. Wi-Fi kullanıcı adı şifresi değiştirmek dışında pek bir şey yapamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı modeme zamanında sahip oldum GigaFiber kullanırken. Dediğiniz gibi çok kısıtlı. Sadece temel şeyler var. TP-Link menzil genişleticimi kullanmama bile izin vermiyordu illet modem.
Evet gerçekten dediğiniz gibi illet bir modem. Reset atmadan önce hiç bir problem yaşamıyordum 7-8 ay problem çıkartmadı. Fakat arayüzü sınırlandırılmış modemi kullanıcıya vermek nedir. Wifi kullanıcı adı şifre değiştirmek dışında hiç bir şey yapılamıyor.

Başka bir Router alın ya da TukNet'i bekleyin.
Modemin yanında ZTE Gpon Bridge ONT - ZXHN F601 Marka model bir cihaz var. Bu iki cihazın işini görebileceği tek bir modem var mı? Önerir misiniz orta bütçe sayılabilecek bir modem. Konu dışı :) bunu size söylemek istedim recep bey. Samsung servisi ile ilgili bir kullanıcızın yaşamış olduğu bir video paylaşmıştınız. Kullanıcızın monitörü servise birkaç kez ve farklı yerlere götürmesinden bahsetmişti. Sizin videonuzdan sonra mıdır bilmem ama artık servis G3 model monitörlerde eve hizmet sağlıyor. Buzdolabı, çamaşır makinesi vb. gibi sorun varsa cihazı alıp götürüyorlar.

Modemin yanında ZTE Gpon Bridge ONT - ZXHN F601 Marka model bir cihaz var. Bu iki cihazın işini görebileceği tek bir modem var mı? Önerir misiniz orta bütçe sayılabilecek bir modem. Konu dışı :) bunu size söylemek istedim recep bey. Samsung servisi ile ilgili bir kullanıcızın yaşamış olduğu bir video paylaşmıştınız. Kullanıcızın monitörü servise birkaç kez ve farklı yerlere götürmesinden bahsetmişti. Sizin videonuzdan sonra mıdır bilmem ama artık servis G3 model monitörlerde eve hizmet sağlıyor. Buzdolabı, çamaşır makinesi vb. gibi sorun varsa cihazı alıp götürüyorlar.
Recep bey sizin adınızda yetiyor sanırım :) 3 gündür gelmeyen internet şuan geldi ve düzeldi. İlginiz alakanız için teşekkür ederim. Ama yukarıda belirttiğim gibi modem tavsiyesi verirseniz sevinirim bu tür şeylerle tekrar uğraşmak istemem.

Son düzenleme: