Detaylar
Kim cevapladı?En sonda bu videodaki gibi modemi köprü moduna al ve sistem hazır.
Teşekkür ederim hocam. Şu an tek sıkıntım Software kısmından DNS ve Adblock eklentilerini ekleyemiyorum. Nedenini çözemedim.
Teşekkür ederim hocam. Şu an tek sıkıntım software kısmından DNS ve AdBlock eklentilerini ekleyemiyorum. Nedenini çözemedim.
Eki Görüntüle 175296Eki Görüntüle 175297
Senin ilk başta HTTPS-DNS-proxy paketini kurman lazım onu kur sonra kurmak istediğin kapeti dene ve AdBlock olarak AdBlock Lean kur cihaza hem az yer kaplıyor hem de kurulumu çok kolay.
Senin ilk başta HTTPS-DNS-proxy paketini kurman lazım onu kur sonra kurmak istediğin kapeti dene ve AdBlock olarak AdBlock Lean kur cihaza hem az yer kaplıyor hem de kurulumu çok kolay.
Biliyorum hocam lakin "HTTPS-DNS-proxy" paketi depoda yok. Depoyu güncelle dememe rağmen bu paket yoktu.
Biliyorum hocam lakin "HTTPS-DNS-proxy" paketi depoda yok. Depoyu güncelle dememe rağmen bu paket yoktu.
Cihazı kapat 5 dk bekle yeniden aç hocam bazen cihazı resetlemek gerekebiliyor ayrıca routerın IP adresini 192.168.2.1 olarak ayarladın mı?
Cihazı kapat 5 dk bekle yeniden aç hocam bazen cihazı resetlemek gerekebiliyor ayrıca routerın IP adresini 192.168.2.1 olarak ayarladın mı?
Evet hocam ayarladım. 192.168.1.1 ile Zyxel, 192.168.2.1 ile OpenWRT arayüzüne girebiliyorum.
@NYTMARE hocam dediğiniz gibi routerı 5 dakika kapatıp açtıktan sonra eksik paketlerde geldi. DNS ve AdBlock ekleyebildim. Yardımlarınız için teşekkür ederim tekrardan.
AdBlock olarak kendi kurduğun AdBlock eklentisini kaldır ve AdBlock Lean kullan bu tarz ufak ölçekli cihazlar için en iyisi burada nasıl yapacağına dair video çektim root yazdığım yerden sonra routerın arayüz şifresini gireceksin.