Detaylar
Kim cevapladı?SQM ayarına da yardımcı olabilirim istersen?
O nedir hocam?
Kısaca tabiriyle router kaynaklı oluşan pingi en aza indirmek oluyor indirme ve yükleme hızı kaç Mbit tarife kullanıyorsun ona göre ayar önerisinde bulunayım.
Kısaca tabiriyle router kaynaklı oluşan pingi en aza indirmek oluyor indirme ve yükleme hızı kaç Mbit tarife kullanıyorsun ona göre ayar önerisinde bulunayım.
Aslında zaten normalde aldığım ping ve hızı aynen alıyorum. Yinede yapmaktan zarar gelmez sanırım. Türknet kullanıyorum. 70 Mbps download 7 Mbps upload alıyorum.
Bu testi yapıp sonuçlarını buraya atarmısın.Aslında zaten normalde aldığım ping ve hızı aynen alıyorum. Yinede yapmaktan zarar gelmez sanırım. Türknet kullanıyorum. 70 Mbps download 7 Mbps upload alıyorum.
Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform
Is bufferbloat causing issues with your internet connection? Run this test to find out.
Bu testi yapıp sonuçlarını buraya atarmısın.
![]()
Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform
Is bufferbloat causing issues with your internet connection? Run this test to find out.www.waveform.com
Buyrun hocam.
Bu videodaki ayarları yapıp sonra da aynı testi bir daha yapıp buraya atar mısın?
Bu videodaki ayarları yapıp sonra da aynı testi bir daha yapıp buraya atar mısın?
Değerleri yanlış girmişim hocam 63000/6300 olarak ayarla değerleri.