Dostlar valla neler konuşmuşsunuz anlamadım, ben büyük sorunlar yaşamadıkça, böyle bir şey yapacaksamda kavrayıp anlamadıkça ona yönelmeyeyim. Gerçekten kafam zaten algılamıyordu, görselleri ve konuşulanları gördükçe daha da büyüdü gözümde 
MR90X modeli için konuşuyorduk. Ben size onu önermiyordum zaten. Arkadaş kurulumu yanlış biliyor, onu anlatmaya çalıştım kendisine.Dostlar valla neler konuşmuşsunuz anlamadım, ben büyük sorunlar yaşamadıkça, böyle bir şey yapacaksamda kavrayıp anlamadıkça ona yönelmeyeyim. Gerçekten kafam zaten algılamıyordu, görselleri ve konuşulanları gördükçe daha da büyüdü gözümde![]()
Yok hocam size bir şey demiyorum zaten, bu işlere çok uzağım o yüzden esprili bir şey söyledim. Bakacağım bakalım, yapabilecek gibiysem uğraşırım çünkü gerçekten hem vpn hem internetin saçma bir ağırlığı can sıkıyor. 2 gündür düzeldi gibi ama bakalım.MR90X modeli için konuşuyorduk. Ben size onu önermiyordum zaten. Arkadaş kurulumu yanlış biliyor, onu anlatmaya çalıştım kendisine.
Benim size hala tavsiyem Keenetic Hopper AX3000 (KN-3811) olur. OpenWrt kurulumu modelden modele değişiklik göstermekte, bazıları çok kolay arayüzden yüklense de hepsi öyle değil, bu yüzden Hopper size uygun. Dilerseniz aldıktan sonra müsait olduğum bir vakit birlikte tüm ayarlarını yaparız.
çok sağolun hocam düşünceniz yeter, gerçekten öyle bişey olursa size ulaşırım o zaman gerçekten yapamayacak olursam.Dilerseniz aldıktan sonra müsait olduğum bir vakit birlikte tüm ayarlarını yaparız.