Biliyorum hocam fakat BCAA ve protein ihtiyacı hepsinden daha önemli bana göre. BCAA ihtiyacını mesela gün içerisinde pek tavuk veya et tüketen biri değilse karşılayamaz. Dediğiniz doğru. BCAA'yı da kreatini'de karşılamak için tavuk ve et yemek şart. Ama bütçesi el veriyorsa ikisini de alması gerekli. Vücut için hepsi lazım.
Elbette hepsi lazım ve en önemlisi düzgün beslenme.

Arkadaş inşallah kilo çarpı iki protein alıyordur bu arada.

Belirttim hocam yorumunuza kalp attım onun 1 üstü.

Screenshot_20250203_165530_fatsecret.webp

Screenshot_20250203_165524_fatsecret.webp
Screenshot_20250203_165535_fatsecret.webp

Belirttim hocam yorumunuza kalp attım onun 1 üstü.
Valla çok iyi gidiyorsunuz hocam tebrikler. Sıkıntınız olduğunda yardımcı olmaya çalışırız.

Öğünlere 1 yemek kaşığı zeytinyağı eklemeniz iyi olmuş. Kabız olmanızı önler. Ayrıca beslenmeyi takip etmek için uygulama kullanıyor olmanızda gayet iyi. @kraxius Arkadaşı gör örnek al biraz.

Son düzenleme:
Vallahi çok iyi gidiyorsunuz hocam tebrikler. Sıkıntınız olduğunda yardımcı olmaya çalışırız.

Öğünlere 1 yemek kaşığı zeytinyağı eklemeniz iyi olmuş. Kabız olmanızı önler.

Teşekkürler hocam, creatini nasıl kaç gr kullanmalıyım? Bir süre sonra ara vermem gerekir mi? 85 kilo 192'yim.

Teşekkürler hocam, creatini nasıl kaç gr kullanmalıyım? Bir süre sonra ara vermem gerekir mi? 85 kilo 192'yim.
Bu ara verme muhabbetinde verin diyen var vermenize gerek yok diyende. İlk 1 veya 2 hafta boyunca 10 - 20 GR kullanıp vücuda yükleme yapmalısınız. Daha sonra 5, 6 hafta boyunca günde 5 GR olacak şekilde kullanmalısınız. 5, 6 Hafta sonra ise 2 veya 4 hafta ara vermelisiniz.

Yükleme yapmadan da 5 GR şeklinde düzenli kullanmaya başlayabilirsiniz bu arada. Zamanla vücut kreatin dolar. Ara verme olayını da dediğim gibi yaparsınız.

Yükleme yapmaya karar verirseniz servis sayısı bir tık daha hızlı azalacaktır. O yüzden servis sayısı yüksek bir ürün almak daha mantıklı olacaktır. Attığım ürün o yüzden gayet yeterli.

Son düzenleme:
Kreatin alacağına BCAA içerikli bir protein tozu alsan daha iyi olur. Şu kreatin takıntısını bir türlü anlamıyorum. Vücutta biraz su tutup gücü biraz arttıran bir madde. BCAA ise komple kas için gerekli amino asitleri içeren amino asit zinciri. Tamam kreatin'de gerekli bir madde fakat kreatin'den daha önemli maddeler var.
BCAA pek etkili bir şey değil. Ki zaten kreatin her yaştan bireylerin faydasını göreceği bir takviye. Faydaları sadece fitness'la sınırlı değil say say bitmez. BCAA ile kreatin fayda olarak yakın bile değil. BCAA hiç yoktan iyi sadece o kadar.

Bir süre sonra ara vermem gerekir mi?
Hayır ara vermek için bir sebep yok. Boş yere depoları boşaltıp sonra yine 2-3 hafta doldurmanın bir anlamı yok.

BCAA pek etkili bir şey değil. Ki zaten kreatin her yaştan bireylerin faydasını göreceği bir takviye. Faydaları sadece Fitness'la sınırlı değil say say bitmez. BCAA ile kreatin fayda olarak yakın bile değil. BCAA hiç yoktan iyi sadece o kadar.

Hayır ara vermek için bir sebep yok. Boş yere depoları boşaltıp sonra yine 2-3 hafta doldurmanın bir anlamı yok.

Bu ara verme muhabbetinde verin diyen var vermenize gerek yok diyende. İlk 1 veya 2 hafta boyunca 10 - 20 gr kullanıp vücuda yükleme yapmalısınız. Daha sonra 5, 6 hafta boyunca günde 5 gr olacak şekilde kullanmalısınız. 5, 6 hafta sonra ise 2 veya 4 hafta ara vermelisiniz.

Yükleme yapmadan da 5 gr şeklinde düzenli kullanmaya başlayabilirsiniz bu arada. Zamanla vücut kreatin dolar. Ara verme olayını da dediğim gibi yaparsınız.

Yükleme yapmaya karar verirseniz servis sayısı bir tık daha hızlı azalacaktır. O yüzden servis sayısı yüksek bir ürün almak daha mantıklı olacaktır. Attığım ürün o yüzden gayet yeterli.

En uyguna gelen creatine bu gözüküyor
Screenshot_20250207_024918_Chrome.webp

Son düzenleme: