Makaleler
4
Yer
Asphodel

1 servis 5 gram mesela ama aromalı olduğu için tam 5 gramı alamıyoruz aromadan dolayı galiba, bir tık dolandırıcılık gibi bu.

1.000 TL'ye kadar çıkabilirim.

Aromasız olursa çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kreatin alacağına BCAA içerikli bir protein tozu alsan daha iyi olur. Şu kreatin takıntısını bir türlü anlamıyorum. Vücutta biraz su tutup gücü biraz arttıran bir madde. BCAA ise komple kas için gerekli amino asitleri içeren amino asit zinciri. Tamam kreatin'de gerekli bir madde fakat kreatin'den daha önemli maddeler var.

Kreatin alacağına BCAA içerikli bir protein tozu alsan daha iyi olur. Şu kreatin takıntısını bir türlü anlamıyorum. Vücutta biraz su tutup gücü biraz arttıran bir madde. BCAA ise komple kas için gerekli amino asitleri içeren amino asit zinciri. Tamam Kreatin'de gerekli bir madde fakat Kreatin'den daha önemli maddeler var.

Sırasıyla alıyorum hocam aklımda kreatin ve BCAA vaar zaten ama kilomun 1.9 kati kadar protein aliyorum zaten gerek var mıdır?

Sırasıyla alıyorum hocam aklımda kreatin ve BCAA vaar zaten.
Okay öyleyse hocam. Bunu tavsiye ederim. kdr10 ve talha10 kodu ile ekstra indirim sağlayabilirsiniz. Servis sayısı fiyatına göre iyi. Güvenilir markadır. Kimya raporları sitesinde mevcut. Sahibi spora önem veren kimyager birisi. Çoğu profesyonel sporcuya sponsorlukları bulunmakta.

Kreatin alacağına BCAA içerikli bir protein tozu alsan daha iyi olur. Şu kreatin takıntısını bir türlü anlamıyorum. Vücutta biraz su tutup gücü biraz arttıran bir madde. BCAA ise komple kas için gerekli amino asitleri içeren amino asit zinciri. Tamam kreatin'de gerekli bir madde fakat kreatin'den daha önemli maddeler var.
Kreatin şundan ötürü önemli:

Normal ve dengeli beslenme ile Dallı Zincirli Amino Asit ihtiyacımızı karşılayabiliriz. Ancak 1 gram kreatin için yaklaşık 400gr tavuk göğsü tüketilmeli. Yani 5 gr karşılamak adına 2kg tavuk ve türevi yenmeli. Bu da sağlıklı bir durum olmaz. 5gr kreatini saf halde almak çok daha iyi bir çözüm. Diğer ihtiyaçlar normal besinlerden karşılanabilir, whey sadece hızlı bir çözümdür; amino asit ve protein adına sihirli değnek değildir.

Normal ve dengeli beslenme ile Dallı Zincirli Amino Asit ihtiyacımızı karşılayabiliriz. Ancak 1 gram kreatin için yaklaşık 400gr tavuk göğsü tüketilmeli. Yani 5 gr karşılamak adına 2kg tavuk ve türevi yenmeli. Bu da sağlıklı bir durum olmaz. 5gr kreatini saf halde almak çok daha iyi bir çözüm. Diğer ihtiyaçlar normal besinlerden karşılanabilir, whey sadece hızlı bir çözümdür; amino asit ve protein adına sihirli değnek değildir.
Biliyorum hocam fakat BCAA ve protein ihtiyacı hepsinden daha önemli bana göre. BCAA ihtiyacını mesela gün içerisinde pek tavuk veya et tüketen biri değilse karşılayamaz. Dediğiniz doğru. BCAA'yı da kreatini'de karşılamak için tavuk ve et yemek şart. Ama bütçesi el veriyorsa ikisini de alması gerekli. Vücut için hepsi lazım.

** ayrıca ciddi anlamda etkisi efektif kanıtlanmış tek supplement creatinedir.