Detaylar
Kim cevapladı?II. inSTUnBULL
Becerikli
Bu arada konu dışı mı kalır bilmiyorum ama A9'un şekli fotoda farklı kullanıcı yorumlarının görsellerinde farklı gerçek tipi nasıl bunun.R1 SE+ veya A9 seçenekleri kalıyor. Tutuş şeklinize hangisi uyuyorsa onu alabilirsiniz.
Hasanxcd
Uzman
Bütçemi aşırı aşıyor, az daha koyup şunu al demeyin lütfen.
Ben nedenini açıkladım arkadaşa öneri olarak yapmadım R1 SE+ alın bence. Mcusu daha kaliteli. (Önce ezbere dediğimi sanan kişiler kime cevapladığıma bakarsa sevinirim A9'a o para verilmez anlamadında yazdığımı söylemek zorunda bıraktırmayın beni)
furkanntr
Uzman
Claw's Nexus Air V1 şu anda indirimde ben aldığımda 1000 tl idi çok memnunum 3 adet bağlantı çeşidi ve değiştirilebilir kapağı ile şık duruyor sağlam.
G Pro kopyası.Bu arada konu dışı mı kalır bilmiyorum ama A9'un şekli fotoda farklı kullanıcı yorumlarının görsellerinde farklı gerçek tipi nasıl bunun.
II. inSTUnBULL
Becerikli
Sonra da biri çıkacak diyecek yok 200 lira daha ekleyin bunun şu şeyi daha kaliteliBen nedenini açıkladım R1 SE+ alın bence. Mcusu daha kaliteli.
Sonra biri daha gelecek 300 lira daha ekleyin şekli şöyle böyle olacak tuş sayısı 4'den 7'ye çıkacak diyecek sonu olmaz böyle giderse. Zaten kullanıcı 1200 dedi biz 1400'e çıkardık kabul etti. Daha da çıkarmanın anlamı yok BENCE, FİKRİMCE.
II. inSTUnBULL
Becerikli
Betimleme değil görsel istemiştim oysaki.
Hasanxcd
Uzman
Sonra da biri çıkacak diyecek yok 200 lira daha ekleyin bunun şu şeyi daha kaliteli.
Sonra biri daha gelecek 300 lira daha ekleyin şekli şöyle böyle olacak tuş sayısı 4'ten 7'ye çıkacak diyecek sonu olmaz böyle giderse. Zaten kullanıcı 1200 dedi biz 1400'e çıkardık kabul etti. Daha da çıkarmanın anlamı yok bence, fikrimce.
Zaten 1299 TL.