1.400 euroya okul gezisi mantıklı mı?

Ne kadar almalıyım sizce?

Ailenin durumu iyiyse biraz tedarikli gitsen daha iyi olur. DisneyLand'de bir şeyler beğenip almak isteyebilirsin. Yoksa 100-200 euro ile 5 gün dışarıdan birkaç geleneksel yemeyle rahat geçirilir.

Kesinlikle gitmek lazım. O arkadaşlarla kalmalı zamanları özledim ah ah. İmkan varken yaşamak lazım.

Yurt dışı ayrı bir deneyimdir. Hele kafası karışık biri için yeni ufuklar açabilir.İngilizcen iyiydi. Yeni kişilerle konuş hayat hikayelerini dinle tavsiye al ve hayatı gör.
Belçika'dan çikolata al, farklı bir seviye adamların çikolataları.
Gidemeyeceğim gibi duruyor telefonum bozuk şuan telefon almazsanız gitmem dedim.

Bir daha karşılaşamayacağın bir fırsat. Ailenin durumu varsa mutlaka deneyimlemelisin.

Herkes git demiş ama sadece gitme parası bile üç asgari ücrete eş değer orada yapılacak harcamaları saymazsak. En azından 80 bin liranın gözden çıkarılması demek bu ki bu da "gözü kapalı" gidilebileceği anlamına gelmiyor.

Normale göre ucuz olabilir ancak normale göre ucuz olması yine de pahalı olduğu gerçeğini değiştirmez. Ben olsam gitmezdim. Durumunuz iyiyse tabi sizin bileceğiniz iş.

Yasak mı söylemek bilmiyorum ama oha. Bizim okul 1 aylık Bosna Hersek tatili veriyordu yazın. Üni hocalarıyla falan ingilizce işliyordun. 80k(TL) falandı. Şimdi bu mu iyi o mu iyi. Ona göre sevinip üzülecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…