1) milyon dolarlık labarotuvarın yok ise orijinal mk bulamazsın çünkü deneysel ilaçtır.
2) uzun vadede etkileri bilinmiyor ve onaylanmamış bir ilaç.
3)TR'de satılanların %90'ı sahte seyreltilmiş başka ilaçlar içeriyor.
4)hiçbir işe yaramıyor boy konusunda kullanan birçok arkadaşım var.
5)growth hormon bile alsan genetiğini aşamazsın bu yaşta.
Onun yerine sütü al, muzu al, 5-6 tane muzu kaşıkla kapta güzelce ez ve sütün icine koyup karistir. Sütü de yine hacimli bir kaba koy. Al sana mukemmel tarif. Ben de yapıyorum.
Peki kilo almadan başlasam bir şey olur mu? Sıskayım 40 kilo ve 150 boyundayım hocam. Doktora gidip iştah arttıran bir şeyler almalı mıyım?

Internette satilanlar balon hocam zaten bir de.

Biliyorum arkadaşlara zeytinyağı satmıştı sözde TR'nin en güvenilir ilaç satıcısı. Çok fena dalga geçmiştim uyarmama rağmen aldıkları için. :hehehe:

Peki kilo almadan başlasam bir şey olur mu? Sıskayım 40 kilo ve 150 boyundayım hocam. Doktora gidip iştah arttıran bir şeyler alınır mı?

Hiçbir ilaca gerek yok sağlam ye sağlam spor yap. Bu cümle sporun temelidir.

Belli ihtiyaclari karşılayan fakat asıl amacı kalori alımına destek sağlayan bir sey. Protein de içeriyor ama asıl olay yemeği yemekte eksik kaldığında bunu düzenli olarak alıyorsun ve saglam kalori almış oluyorsun.
Sizi her gün darlasam sıkıntı olur mu? :D yoksa orada hocam olursa ona mı danışayım?

Sizi her gün darlasam sıkıntı olur mu? :D yoksa orada hocam olursa ona mı danışayım?

İstediğin gibi İstediğin sekilde etiket atabilirsin. Yalnız ben aktif olarak 1 senedir spor yapmıyorum, hareketleri danışmak istediğinde @Testo Unit'e sorarsın. Yemek, beslenme falan konularında ya da vitamin, mineral takviye konularında sorabilirsin bana istediğin gibi.

Teşekkürler hocam.

3 ayda gelişimim fazla olur mu? Bu arada evden spor salonu da rahat 2.5 kilometre toplam 5 metre yürüyeceğim yanında spordan önce ve sonra zararı olur mu?

Normalde benim gibi 80 kg bir adam için mukemmel olur ama senin kardiyoya en azından 50'lere çıkana kadar falan pek yanasmaman gerek. Yürü, dert degil ama unutma bir sekilde o yolda yaktığın kalorinin ortalamasini da alıp yediğin yemekle bunu kapatman gerek.