Buds 2+ çok mu zayıf peki? Keşke almasaydım dedirtir mi? Bass seven birisiyim tatmin etse yeter, fazlasına gerek yok. Mikrofon ile pek işim yok zaten, ANC olarak CMF Buds tatmin ediyordu.Rica ederim. ANC ve mikrofonda en buyuk fark. Bir de ses profili olarak daha rafine ses sunuyor. Yani daha detayli. Fakat ses kalitesi konusunda bass profili daha hosuna gittiyse Buds 2+ bass yonunden daha zayif. Tabii hala bass seviyesi yeterli. Eq yaparsin.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.500 TL
- Makaleler
- 23
Yok. Kesinlikle zayif degil. Tatmin eder + olarak bir de daha temiz ses alirsin. CMF'in bass yonunden zayif kalan tek modeli Headphone Pro. Onun disindakiler gayet iyi.Buds 2+ çok mu zayıf peki? Keşke almasaydım dedirtir mi? Bass seven birisiyim tatmin etse yeter, fazlasına gerek yok. Mikrofon ile pek işim yok zaten, ANC olarak CMF Buds tatmin ediyordu.
@Simon, kulaklık sabah elime ulaştı. Gayet beğendim. CMF Buds'dan ANC harici aşırı farkı olmadı. Ses olarak daha iyi, ama ses seviyesi biraz az geldi. Çok fazla özelleştirme seçeneği var uygulamada, ANC seviyesi bile ayarlanıyor. Bu özellik diğerinde yoktu mesela.
Kısacası, CMF Buds'dan sonra "vay be" dedirtmese de ondan daha iyi F/P bir kulaklık. İncelemesini yaparim bir ara.
Kısacası, CMF Buds'dan sonra "vay be" dedirtmese de ondan daha iyi F/P bir kulaklık. İncelemesini yaparim bir ara.
- Makaleler
- 23
Genel olarak memnun kalmissin gibi. Bu fiyata bu kadar oluyor. Vay be diyebilmen icin minimum FreeBuds Pro 5 bandinda bir kulaklik lazim.@Simon, kulaklık sabah elime ulaştı. Gayet beğendim. CMF Buds'dan ANC harici aşırı farkı olmadı. Ses olarak daha iyi, ama ses seviyesi biraz az geldi. Çok fazla özelleştirme seçeneği var uygulamada, ANC seviyesi bile ayarlanıyor. Bu özellik diğerinde yoktu mesela.
shiedae3 66
Üstün
Teşekkürler. İnceleme yaparım tabii. Umarım CMF Buds'dan sonra farkını hissettirir.
Hangisi daha iyidir? Bilmem ama bende CMF Buds 2'den 2+ modeline geçtim Samsung cihazda ve LDAC seçince iki model arasındaki yüksek ses ve kalite bayağı fark ediyor. Simon hocamın dediği gibi ANC'si güzel.
@Simon, kulaklık sabah elime ulaştı. Gayet beğendim. CMF Buds'dan ANC harici aşırı farkı olmadı. Ses olarak daha iyi ama ses seviyesi biraz az geldi.
LDAC seçtin mi?
@Simon, evet, genel olarak gayet yeterli bir kulaklık. Günde en fazla 2 3 saat kullanıyorum zaten, memnun ediyor fazlasıyla.
Seçmedim, seçeyim.
Değistiremiyorum. Cihaz A55.
shiedae3 66
Üstün
Hocam nothing X uygulamasından.
Tamamdır. Xiaomi cihazda sürekli ayarlardan kurcalayınca alışkanlık haline gelmiş demek ki.