Amazon'un kendisi satıp kargoluyor. Fiyatı 1049 lira. Ben aldığımda yıllar önce 100 ya da 200 liraydı. Taş gibi sapasağlamdır. Stick drift sorunu gram yaşamadım. Bir tane oyunda algılamamazlık etmedi, direkt algıladı.
@MoonOfEndor
Hocam bunu kullandım, kötüydü.
Amazon'un kendisi satıp kargoluyor. Fiyatı 1049 lira. Ben aldığımda yıllar önce 100 ya da 200 liraydı. Taş gibi sapasağlamdır. Stick drift sorunu gram yaşamadım. Bir tane oyunda algılamamazlık etmedi, direkt algıladı.
@MoonOfEndor
Hocam ne zaman almıştınız, herhangi bir problem yaşadınız mı veya eksi sayabileceğiniz bir özelliği var mıdır ? Ayrıca bu fiyat bandındaki en iyisi bu mudur ? Cevaplarsanız çok sevinirim.Bu gamepadı öneririm güzel. Ölü bölge yok titreşimleri iyi ben yurt dışından 1600 e almıştım. Buraya gelmiş açıkcası burada ucuzmuş bir tane daha alacağım.![]()
HYPERX Clutch Gladiate Kablolu Oyun Kumandası (Xbox) Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HYPERX Clutch Gladiate Kablolu Oyun Kumandası (Xbox) fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulüwww.mediamarkt.com.tr
Hocam ne zaman almıştınız, herhangi bir problem yaşadınız mı veya eksi sayabileceğiniz bir özelliği var mıdır ? Ayrıca bu fiyat bandındaki en iyisi bu mudur ? Cevaplarsanız çok sevinirim.
Fosil ürün önermekten bıkmadınız mı?
@MoonOfEndor
Atmadım da şimdi atayım,Fosil ürün önermekten bıkmadınız mı?
Pawen en iyi modeli atmış zaten. Başka bir modele bakmaya gerek yok.
Hocam bir forumda ölü bölge testi sonuçları biraz fazla deniliyordu (%10 civarı), Amazon'da da farklı farklı birsürü kötü yorum gördüm. Fakat çok fazla olumlu yorumda var. XBOX kalitesine yakın olduğunu söyleyenler var. Eğer pişman olmazsın, XBOX'a fazladan masraf edip bütçeyi zorlamaya gerek yok diyorsanız bunu alayım.Tam olarak nasıl şikayetler? Konuya atılanların hepsini 5'e katlar çünkü. @SF26
Hocam karar sizin ölü bölge çıkarsa iade edebilirsiniz.Hocam bir forumda ölü bölge testi sonuçları biraz fazla deniliyordu (%10 civarı), Amazon'da da farklı farklı birsürü kötü yorum gördüm. Fakat çok fazla olumlu yorumda var. XBOX kalitesine yakın olduğunu söyleyenler var. Eğer pişman olmazsın, XBOX'a fazladan masraf edip bütçeyi zorlamaya gerek yok diyorsanız bunu alayım.