Amazon'un kendisi satıp kargoluyor. Fiyatı 1049 lira. Ben aldığımda yıllar önce 100 ya da 200 liraydı. Taş gibi sapasağlamdır. Stick drift sorunu gram yaşamadım. Bir tane oyunda algılamamazlık etmedi, direkt algıladı.

@MoonOfEndor
Hocam bunu kullandım, kötüydü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu gamepadı öneririm güzel. Ölü bölge yok titreşimleri iyi ben yurt dışından 1600 e almıştım. Buraya gelmiş açıkcası burada ucuzmuş bir tane daha alacağım.
Hocam ne zaman almıştınız, herhangi bir problem yaşadınız mı veya eksi sayabileceğiniz bir özelliği var mıdır ? Ayrıca bu fiyat bandındaki en iyisi bu mudur ? Cevaplarsanız çok sevinirim.

Hocam ne zaman almıştınız, herhangi bir problem yaşadınız mı veya eksi sayabileceğiniz bir özelliği var mıdır ? Ayrıca bu fiyat bandındaki en iyisi bu mudur ? Cevaplarsanız çok sevinirim.
1726954751597.webp

1621 TL ye satın almışım 30 Ocak 2024 tarihin de yurt dışından almıştım o zaman medimark gibi yerler de yoktu. Ve gamepad oldukça iyi pişman etmez kesinlikle ölü bölgesi yok titreşimi iyi trigger ayarlanabilir extra arkada 2 tuş var. tuş hissiyatı iyi d-pad hissiyatı da oldukça iyi bu gamepad 1289 TL ye bedava gibi.

1726954895779.webp

Amazon'un kendisi satıp kargoluyor. Fiyatı 1049 lira. Ben aldığımda yıllar önce 100 ya da 200 liraydı. Taş gibi sapasağlamdır. Stick drift sorunu gram yaşamadım. Bir tane oyunda algılamamazlık etmedi, direkt algıladı.

@MoonOfEndor
Fosil ürün önermekten bıkmadınız mı?
Pawen en iyi modeli atmış zaten. Başka bir modele bakmaya gerek yok.

Tam olarak nasıl şikayetler? Konuya atılanların hepsini 5'e katlar çünkü. @SF26
Hocam bir forumda ölü bölge testi sonuçları biraz fazla deniliyordu (%10 civarı), Amazon'da da farklı farklı birsürü kötü yorum gördüm. Fakat çok fazla olumlu yorumda var. XBOX kalitesine yakın olduğunu söyleyenler var. Eğer pişman olmazsın, XBOX'a fazladan masraf edip bütçeyi zorlamaya gerek yok diyorsanız bunu alayım.

Hocam bir forumda ölü bölge testi sonuçları biraz fazla deniliyordu (%10 civarı), Amazon'da da farklı farklı birsürü kötü yorum gördüm. Fakat çok fazla olumlu yorumda var. XBOX kalitesine yakın olduğunu söyleyenler var. Eğer pişman olmazsın, XBOX'a fazladan masraf edip bütçeyi zorlamaya gerek yok diyorsanız bunu alayım.
Hocam karar sizin ölü bölge çıkarsa iade edebilirsiniz.