Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanlış seçimler, doğru hayatı erteler. Her halk hak ettiği gibi yönetilir arkadaşlar, ancak bu halkın içerisindeki uyanmış ve düzenden rahatsız olan kişiler azınlık olacağı için her zaman bu saçma düzenden yakınır, size önerim yurt dışına gitmeye çalışın, şahsen bu ülkede bir b planı değil c,d,e planı bile olmalı insanın, şahsen ben de yurt dışına nasıl giderim diye çok düşünüyorum.

Yanlış seçimler, doğru hayatı erteler. Her halk hak ettiği gibi yönetilir arkadaşlar, ancak bu halkın içerisindeki uyanmış ve düzenden rahatsız olan kişiler azınlık olacağı için her zaman bu saçma düzenden yakınır, size önerim yurt dışına gitmeye çalışın, şahsen bu ülkede bir b planı değil C, D, e planı bile olmalı insanın, şahsen ben de yurt dışına nasıl giderim diye çok düşünüyorum.

İyi bir meslek ile gidebilirsiniz eğer genç bir bireyseniz.

Olsun bizim dünya liderimiz var. Amerika bizden korkuyor. Millete gözdağı veriyoruz. Bunlar daha öneml;):rofl:
Meloni kız o nasıl bakış öyle, bu kadar belli etme hayranlığını.. Tüm zirvelerin odağında Çünkü o dünya lideri (!)
cumhurbaskani_erdogan_italya_basbakani_meloni_ile_gorustu_1720648503_2877.webp

İyi bir meslek ile gidebilirsiniz eğer genç bir bireyseniz.

Halihazırda üniversite okuyorum ancak bir ön lisans bölümü, ön lisans mezunu olarak yurt dışına gitmek zor, bir lisans okuyup gitmekse adamakıllı bölümlerde var ancak benim adamakıllı bir bölüme gitmek için ne ders çalışacak vaktim ne de okuyacak param var, o yüzden kendi mesleğimde tekniker olarak gitmeye çalışacağım olmazsa başka bir yol arayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.