- Makaleler
- 1
Ulan sadece ekonomi sorun sence? Adalet yok, eğitim sistemi cemaat ve tarikatlara kalmış, sağlık konusunda aylarca randevu beklenen poliklinikler var. Daha geçen hükümet yakını, Kızılay eski başkanının kızı, adam öldürdü arabayla ve serbest bırakıldı.Gitmedim ki burada doğdum. 80 darbesinde geldiler buraya o zamanlar ülke kötü durumdaydı. Şu an her şeyiyle gayet iyi. Yaşam şartları diğer Avrupa ülkelerine göre daha iyi. Siz at gözlüğü takanlar anca yok ekonomi kötü yok şu kötü. Milli gelirde dünya birincisi olsak gene beğenmezsiniz. Kişi başı gelir 100k olsa gene beğenmezsiniz. Dua ette ülke hızlı ayağa kalkıyor. Son 4 senede 2 kat büyümüş milli gelir. Dünyada şu an buna benzer 80'lerde Japonya var. İnşallah daha da kalkanacak vatanım.
TOKİ çekilişine katıldın diye değil. Çıkmadıysa alacak bir durumun veya eviniz var ki çıkmamış. Okuduğunu anlamada yok. Şaşırmadım klasik çakma muhalif.
Ne alakası var her başvurana veriyorlar mı?
Keşke menzil mensubu olsaymış.
Deprem konutlarını cemaate yaptırmışlar
TOKİ’nin İzmir deprem konutlarını İsmailağa Cemaati’nin ‘siyasi işler görevlisi’ Mehmet Çelik’in şirketine inşa ettirdiği ortaya çıktı. TOKİ’nin 201 milyon TL ödediği Çelik, sorularımıza küfür ve hakaretlerle yanıt verdi.
Uçak bileti vize verseler koşa koşa gitcen ülkeden. Vatan sevmez diyor ben burada ülkemi savunuyorum.
Sen vatan sever isen ben vatan hainiyim.
Uçak bileti vize verseler koşa koşa gitcen ülkeden.
Evet gider. Kurulu düzeni var ama gider niye biliyor musun? Çünkü ülke yaşanılacak halde değil.