Ben devleti, milleti, bağımsızlığı koruyan ve bu yol uğrunda ölmeyi göze alan insanlara 1 söz dahi ettirmem. Bu kadar.

Herkesi aynı göremeyiz. Ayrıca benimle konuşurken üslubunuza dikkat edin.
Üslupta bir problem yok. "Moruk" kelimesi argo bile değil. Genç olup boomer gibi cevap veriyor oluşunuza ithafen söyledim.

"Herkesi aynı göremediğimiz için anayasanın çiğnenmesine göz yumduk". Güzelmiş.
MHP'li diye hepsi ölsün PKK da girsin memlekete seni ve aileni öldürsün, sokaklarda uyuşturucu tacirleri gezsin, sokaklar yağmalansın. Eğer polislerin hepsi ölürse aynen bunlar olur. Onlar seni koruyorlar sen parti için canlarını hiçe sayıyorsun.
Konuyla zerre alakası yok. Oradaki insanlar PKK'lı değil, halka düşman da değil; hepsi halkın ta kendisi.

Halktan değil de polisten yana olmak da AKP'lilik emaresi. Kusura bakmayın, iyi günler.

Üslupta bir problem yok. "Moruk" kelimesi argo bile değil. Genç olup boomer gibi cevap veriyor oluşunuza ithafen söyledim.

Konuyla zerre alakası yok. Oradaki insanlar PKK'lı değil, halka düşman da değil; hepsi halkın ta kendisi.

Halktan değil de polisten yana olmak da AKP'lilik emaresi. Kusura bakmayın, iyi günler.

Halk dediğin yönetim hatalıysa yönetimi indirir kendisini koruyan polise saldırmaz. Yürüyüş yapmazlarsa ölmezler ancak polis olmazsa yürüyüş yapacak sakin sokakları da olmaz. Ayrıca sert konuşuyorsam sende bana sert konuş beni aşağılayıcı kelimeler kullanma.

Yukarıda demiştim demokrasi ile kazanılması gerekiyor. Ek olarak polis asker darbe yapsın gibi bir sonucu nasıl ortaya çıkardın merak konusu. Sadece polis yukarıdaki kişilerden korkuyor veya başına bela gelmesini istemiyor gibi bir şey söyledim. Yukarıdaki kişilere karşı çıkmak niye darbe niteliğinde olsun ki?

Darbe yapmadan eğer verilen görevi yapmazlarsa, olan sadece işlerinden olmak olacak. Bunun tüm polisleri ikna edemeyeceğine göre, 5-10 kişi orada halkı durdurmaz, onların yerine başka polis geçer. Darbe dışı nasıl başkaldırılacak? Sadece işlerinden olurlar.

Hocam ideolojiniz nedir ona göre bu muhabbeti devam ettireceğim. Beni soracak olursanız ben Kemalist ve Pro Avrupa'cıyım. Sosyal liberalizme de biraz sıcak bakıyorum. Tam öyleyim diyemem.

Sana da giydirelim o üniformayı sonra kaldırım taşını alıp kafana çalalım bakalım yaralanacak mısın? Deneyelim mi? Polise yapılan saldırıyı küçümsemek bile baştan hata.

O köprüden gelirken onlarca taş fırlattılar.
Polis emir kulu? Yani Tayyip baba polise git sunun annesini babasini oldur dese polis oldurecek ve emir kulu oldugu icin sucsuz mu sayilacak? Anayasa cigneniyor orda cezasi ne kadar biliyor musun sen bunun?

@1178
İnsanları aydınlatmayı çabalama, hemen anlamazlar. Çünkü o bilinçliliğe kavuşmadıklarından dediklerini anlayamazlar. Şu konuya harcadığın zamanda kitap okuman daha iyi olacaktır. Bilinçli birisine benziyorsun zamanını iyi kullan.

İşte demek istediğim korkuyorlar. Halk, asker, polis vs korkmasa AKP korkmaya başlar. Olay burada zaten, organize olmak veya toplu olmak bunu ister. Olmazsan 5 yılda bir olan hileli seçimlerle zar zor kazanmaya bakarsın.

Halk dediğin yönetim hatalıysa yönetimi indirir kendisini koruyan polise saldırmaz. Yürüyüş yapmazlarsa ölmezler ancak polis olmazsa yürüyüş yapacak sakin sokakları da olmaz.
Yahu şu cümlede bile en ufak tarih bilginizin olmadığı çıkarılıyor. Lütfen cumhuriyet tarihini okuyup gelin.
  1. EGM bağımsız bir kuruluş değil, AKP'nin kurumu. Polise karşı çıkmaya niyetli de değil kimse. Anayasaya uyan polislerimiz olsaydı hiçbir şey olmazdı.
  2. Dolayısıyla eğer bir halk hareketi olursa ilk olarak polisle çatışılır zaten, çok basit bir çıkarım.
  3. "Sokakların güvenliği" meselesi ise tamamen yalan. Güya sınırımızı koruyan askerler TikTok'a video atıyor, polisler uyuşturucu ticaretine karışmıyor ama ne zaman halkın öz evlatları sokağa çıksın, o zaman hepsini tam teçhizatlı görüyoruz.
İdeolojim politik eksende solda, zaten sizinle tartışmaya daha da lüzum görmüyorum. Tekrar söyleyeyim, iyi günler.

Yahu şu cümlede bile en ufak tarih bilginizin olmadığı çıkarılıyor. Lütfen cumhuriyet tarihini okuyup gelin.
  1. EGM bağımsız bir kuruluş değil, AKP'nin kurumu. Polise karşı çıkmaya niyetli de değil kimse. Anayasaya uyan polislerimiz olsaydı hiçbir şey olmazdı.
  2. Dolayısıyla eğer bir halk hareketi olursa ilk olarak polisle çatışılır zaten, çok basit bir çıkarım.
  3. "Sokakların güvenliği" meselesi ise tamamen yalan. Güya sınırımızı koruyan askerler TikTok'a video atıyor, polisler uyuşturucu ticaretine karışmıyor ama ne zaman halkın öz evlatları sokağa çıksın, o zaman hepsini tam teçhizatlı görüyoruz.
İdeolojim politik eksende solda, zaten sizinle tartışmaya daha da lüzum görmüyorum. Tekrar söyleyeyim, iyi günler.

Politik eksende solda aynen komünistim diye açıkça söylemiyorsun da solcuyum diyorsun. Ben ilan ediyorum. Merkez Solcuyum ATATÜRKÇÜYÜM.