Piyasada gördüğüm her monitörü açıp en ince detayına kadar araştırmıyorum. Sadece özelliklerine bakarak özellikleri hoşuma giderse not alıyorum. Ürünü alacağım zaman not aldığım modeller arasından özellikleri karşılaştırarak eleme yapıyorum. Arkadaş böyle bir başlık açtığı için ona alternatif olarak kağıt üstü bilgiden yola çıkarak öneride bulundum. Arkadaş isterse gerekli araştırmaları yaparak kendisi alıp almayacağına karar verebilir. Zaten başkasının önerisini araştırmadan direkt bir ürün almayı önermiyorum. Önceden dediğim gibi kağıt üstü bilgilere bakarak bu ekranı önerdim, en ince detayına inmeden bu monitörü eledim çünkü benim için 2K olması önemli değildi yüksek Hz önemliydi. Gerekli araştırmayı arkadaş kendisi yapabilir.Bunlari belirtmen, mesajinin yanlis bilgi icerdigi gercegini degistirmiyor. Elinde ulasabilecegin sinirsiz kaynak var, bunlara bakmak yerine kagitustu bilgiye bakarak monitor onerisi veya secimi yapmak buyuk bir hata cunku kagitustu veriler, gercegi yansitmayabilir.
Ayrica saticilardan urun ozellikleri incelenmez. Yanlis girilebiliyorlar.
Son düzenleyen: Moderatör: