Sandwich

Becerikli
Merhaba arkadaşlar,

Bu iş için yaklaşık 10.000 TL civarında bir bütçe ayırdım.

Önceden şu ekipmanları kullanıyordum:

• Mouse: Razer DeathAdder V2 Mini
  • Kulaklık: Razer BlackShark V2
  • Klavye: Razer BlackWidow
  • Ancak artık kulaklık, fare ve klavyemde performans düşüşleri yaşamaya başladım. Bu yüzden ekipmanlarımı yenilemek istiyorum.

Klavye beklentim:

• %65 form faktörü olabilir
  • İngilizce (ENG) tuş dizilimi tercih edebilirim
  • Malzeme ve tuş hissiyatı açısından kaliteli olması önemli
Mouse beklentim:

• Çok yüksek bir beklentim yok
  • Küçük boyutlu mouse’ları daha rahat kontrol edebildiğim için, DeathAdder V2 Mini tarzında kompakt bir model tercih ederim
Kulaklık beklentim:

• Kulak üstü tasarım
  • 7.1 surround desteği
  • Ses kalitesi ve malzeme kalitesi yüksek olmalı
Bu özelliklere uygun, fiyat/performans açısından mantıklı tavsiyeleriniz varsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler!

Bence fiyatta öncelik kulaklığa verilmeli. Donanımlar arasında en uzun dayanan genelde kulaklık oluyor çünkü. Klavye ve mouse, genelde 1,5-2 yıl geçtikten sonra çeşitli sorunlar yaşatmaya başlıyor.

Bence fiyatta öncelik kulaklığa verilmeli. Donanımlar arasında en uzun dayanan genelde kulaklık oluyor çünkü. Klavye ve mouse, genelde 1,5-2 yıl geçtikten sonra çeşitli sorunlar yaşatmaya başlıyor.
Kesinlikle mantıklı ancak diğer bileşenlere de ihtiyacım var. O yüzden 10.000TL'yi paylaştırmak gerekiyor.

Kulaklık Playstation için yazıyor. Diğer ürünler bekletimi karşılar mı, biraz açabilir misiniz?
PlayStation olması PC'de kullanılamaz yapmıyor. Ekstra PS özelliklerini desteklediğini belirtir. Diğer 2 üründe beklentini fazlasıyla karşılar

Sadece mouse biraz büyük gelebilir XS modeline bakabilirsin onun için. YouTube keymo daha yeni incelemesini yaptı. Bende düz Cloud modeli var.

PlayStation olması PC'de kullanılamaz yapmıyor. Ekstra PS özelliklerini desteklediğini belirtir. Diğer 2 üründe beklentini fazlasıyla karşılar

Sadece mouse biraz büyük gelebilir XS modeline bakabilirsin onun için. YouTube keymo daha yeni incelemesini yaptı. Bende düz Cloud modeli var.
Teşekkürler, bakacağım. Klavye olarak Wraith'in W75 modelini düşünüyordum. Sizce fiyatına değer mi?

Teşekkürler, bakacağım. Klavye olarak Wraith'in W75 modelini düşünüyordum. Sizce fiyatına değer mi?

W75 değmez bana kalırsa. 75 boyutlu bakıyorsan MCHOSE Jet diye bir model vardı gaming. GenTr üzerinden ona bakabilirsin. Ayrıca bu 3'lü arasından en az bütçe bana kalırsa klavye için ayrılmalı.