G635 ve G733 BlackShark V2 Pro ile aynı seviye kulaklık değiller BlackShark V2 her türlü daha iyi bir kulaklık.
G635'in Razer kanadindaki tek muadili Kraken V3 Pro. Zaten Razer'in Kraken V3 Pro disinda iyi bir kulakligi yok. G733 zaten kablosuz oldugu icin alternatif olsun diye onerdigim bir model. G733 ikinci elde BlackShark V2 Pro'nun yari fiyatina bile bulunabiliyor.
G733 dediğin Barracuda X ile karşılaştırilan bir ürün.
Barracuda X tamamen copten ibaret bir kulaklik. G733 ve Barracuda X'in her ikisini de denedin mi veya kullandin mi bilmiyorum lakin ben ikisini de kullandim ve rahatlikla soyleyebilirim ki iki kulaklik birbiriyle tek bir benzerlik tasiyor, o da ikisinin de kulaklik olmasi.
Cooler Master zaten kablolu.
G635 de kablolu. Kablosuz istedigine dair bir sey soylememis konu sahibi. Dolayisiyla kablolu kulaklik onermemde bir sakinca yok.
2. El Cooler Master almak yerine gider kaliteli bir IEM alır yanına da mikrofon çeker her türlü Cooler Master'dan iyi performans alır.
Cooler Master MH752 zaten Takstar Pro 82 isimli studyo kulakliginin Rev2.0 olan ve Rev1.0'daki hatalarinin ve kronik sorunlarinin tamamen giderilmis ve Cooler Master etiketi basilmis versiyonu. Yani MH752, ozunde bir studyo kulakligi.
Ayrica IEM'in konuyla ne alakasi var? Konu sahibi kulakustu kulaklik onerisi istedigini ana konu mesajinda belirtmis.
G935 desen temizi 5300 TL. O kadar ona para vereceğine gider ASUS ROG Pelta veya Nova 5 alır.
ROG Pelta'ya dair ortada herhangi bir frekans tepki grafigi veya kapsamli ve tarafsiz bir inceleme yok. Ayrica ROG'dan iyi bir kulaklik cikacagini da dusunmuyorum cunku Delta S, Delta, Delta Core ve Electret'i de denemis birisi olarak hepsi rezaletti.
G935 tum bu kulakliklardan daha iyi ayrica. G935'in tek eksisi kaba tasarim ve kotu sarj suresi.
Ben G PRO X ve G733 kullandım. MH752 ve G635 kullanmadım. Sizce ses kalitesi olarak en iyiden kötüye siralama yapsanız nasıl olurdu? 4'u dahil ikinci el alacagim öbür PC için.
G635 > G PRO X > MH752 > G733
G635, bana gore G PRO X'in ekolayzer yapilmis versiyonu. G PRO X kullandigim donem ekolayzer yaptigimda G635'in neredeyse aynisi ses kalitesi elde ediyordum. G PRO X'in tek artisi deri padleri takinca ses sizintisi ve ses izolasyonunda iyi olmasi.
MH752 stok halde kullanirsan guzel ama ekolayzer tepkisi kotu, kulakligin guc beslemesi zayif oldugu icin herhangi bir frekansta dB artisi yaptiginda kulaklik yeterli gucu saglayamadigindan seslerde patlama meydana geliyor. Stok haldeki ses kalitesi oldukca iyi ama G635'ten geride, bass olarak G635 daha iyi. Hem G635'in surucusu daha guclu hem de surucu capi daha buyuk oldugu icin basslar daha hacimli.
G733 sadece kablosuz kulaklik isteyenlere onerdigim bir kulaklik, kablolu opsiyonu olanlara onermem.