Dediğin ürünlerin zaten daha iyi alternatifleri var

G935'i aynı kefeye koymadım ikinci eli 5300TL olan bir ürün yerinde daha iyi 0 alternatif zaten neredeyse aynı fiyat. G733 ve G635 bana kalırsa blackshark kadar iyi değil. Cooler Master zaten kablolu. İkinci el kablosu olan bir ürün yerine benzer fiyata 0 daha iyi ürünler alınabilir.

Veya adam zaten Blackshark V2 kullanıyor gene kablolu alacaksa ne anlamı var veya niye ikinci el alsın.

Veya adam zaten Blackshark V2 kullanıyor gene kablolu alacaksa ne anlamı var veya niye ikinci el alsın.
G635 dediğin kulaklık ölçümlerde v2 den daha iyi gözüküyor Blackshark v2 serisinde çöküşlu mid var kulaklığın midi fakir olunca bir tık sahte ses veriyor sesin doğallığıni veren şey mid frekanslari boosted oluncada iyi bisey değil, Razer en son mid sorununu Blackshark V3 te bahsettiğini söylemişti onlarda Allah bilir 10k TL cikar

G635 daha harman bir sese sahip, bence direk G635 te almasın V2 pro da kalsın oyle

G635 ve G733 BlackShark V2 Pro ile aynı seviye kulaklık değiller BlackShark V2 her türlü daha iyi bir kulaklık.
G635'in Razer kanadindaki tek muadili Kraken V3 Pro. Zaten Razer'in Kraken V3 Pro disinda iyi bir kulakligi yok. G733 zaten kablosuz oldugu icin alternatif olsun diye onerdigim bir model. G733 ikinci elde BlackShark V2 Pro'nun yari fiyatina bile bulunabiliyor.
G733 dediğin Barracuda X ile karşılaştırilan bir ürün.
Barracuda X tamamen copten ibaret bir kulaklik. G733 ve Barracuda X'in her ikisini de denedin mi veya kullandin mi bilmiyorum lakin ben ikisini de kullandim ve rahatlikla soyleyebilirim ki iki kulaklik birbiriyle tek bir benzerlik tasiyor, o da ikisinin de kulaklik olmasi.
G635 de kablolu. Kablosuz istedigine dair bir sey soylememis konu sahibi. Dolayisiyla kablolu kulaklik onermemde bir sakinca yok.
2. El Cooler Master almak yerine gider kaliteli bir IEM alır yanına da mikrofon çeker her türlü Cooler Master'dan iyi performans alır.
Cooler Master MH752 zaten Takstar Pro 82 isimli studyo kulakliginin Rev2.0 olan ve Rev1.0'daki hatalarinin ve kronik sorunlarinin tamamen giderilmis ve Cooler Master etiketi basilmis versiyonu. Yani MH752, ozunde bir studyo kulakligi.

Ayrica IEM'in konuyla ne alakasi var? Konu sahibi kulakustu kulaklik onerisi istedigini ana konu mesajinda belirtmis.
G935 desen temizi 5300 TL. O kadar ona para vereceğine gider ASUS ROG Pelta veya Nova 5 alır.
ROG Pelta'ya dair ortada herhangi bir frekans tepki grafigi veya kapsamli ve tarafsiz bir inceleme yok. Ayrica ROG'dan iyi bir kulaklik cikacagini da dusunmuyorum cunku Delta S, Delta, Delta Core ve Electret'i de denemis birisi olarak hepsi rezaletti.

G935 tum bu kulakliklardan daha iyi ayrica. G935'in tek eksisi kaba tasarim ve kotu sarj suresi.

Ben G PRO X ve G733 kullandım. MH752 ve G635 kullanmadım. Sizce ses kalitesi olarak en iyiden kötüye siralama yapsanız nasıl olurdu? 4'u dahil ikinci el alacagim öbür PC için.
G635 > G PRO X > MH752 > G733

G635, bana gore G PRO X'in ekolayzer yapilmis versiyonu. G PRO X kullandigim donem ekolayzer yaptigimda G635'in neredeyse aynisi ses kalitesi elde ediyordum. G PRO X'in tek artisi deri padleri takinca ses sizintisi ve ses izolasyonunda iyi olmasi.

MH752 stok halde kullanirsan guzel ama ekolayzer tepkisi kotu, kulakligin guc beslemesi zayif oldugu icin herhangi bir frekansta dB artisi yaptiginda kulaklik yeterli gucu saglayamadigindan seslerde patlama meydana geliyor. Stok haldeki ses kalitesi oldukca iyi ama G635'ten geride, bass olarak G635 daha iyi. Hem G635'in surucusu daha guclu hem de surucu capi daha buyuk oldugu icin basslar daha hacimli.

G733 sadece kablosuz kulaklik isteyenlere onerdigim bir kulaklik, kablolu opsiyonu olanlara onermem.

Son düzenleme:
G635'in Razer kanadindaki tek muadili Kraken V3 Pro. Zaten Razer'in Kraken V3 Pro disinda iyi bir kulakligi yok. G733 zaten kablosuz oldugu icin alternatif olsun diye onerdigim bir model. G733 ikinci elde BlackShark V2 Pro'nun yari fiyatina bile bulunabiliyor.

Barracuda X tamamen copten ibaret bir kulaklik. G733 ve Barracuda X'in her ikisini de denedin mi veya kullandin mi bilmiyorum lakin ben ikisini de kullandim ve rahatlikla soyleyebilirim ki iki kulaklik birbiriyle tek bir benzerlik tasiyor, o da ikisinin de kulaklik olmasi.

G635 de kablolu. Kablosuz istedigine dair bir sey soylememis konu sahibi. Dolayisiyla kablolu kulaklik onermemde bir sakinca yok.

Cooler Master MH752 zaten Takstar Pro 82 isimli studyo kulakliginin Rev2.0 olan ve Rev1.0'daki hatalarinin ve kronik sorunlarinin tamamen giderilmis ve Cooler Master etiketi basilmis versiyonu. Yani MH752, ozunde bir studyo kulakligi.

Ayrica IEM'in konuyla ne alakasi var? Konu sahibi kulakustu kulaklik onerisi istedigini ana konu mesajinda belirtmis.

ROG Pelta'ya dair ortada herhangi bir frekans tepki grafigi veya kapsamli ve tarafsiz bir inceleme yok. Ayrica ROG'dan iyi bir kulaklik cikacagini da dusunmuyorum cunku Delta S, Delta, Delta Core ve Electret'i de denemis birisi olarak hepsi rezaletti.

G935 tum bu kulakliklardan daha iyi ayrica. G935'in tek eksisi kaba tasarim ve kotu sarj suresi.

G635 > G PRO X > MH752 > G733

G635, bana gore G PRO X'in ekolayzer yapilmis versiyonu. G PRO X kullandigim donem ekolayzer yaptigimda G635'in neredeyse aynisi ses kalitesi elde ediyordum. G PRO X'in tek artisi deri padleri takinca ses sizintisi ve ses izolasyonunda iyi olmasi.

MH752 stok halde kullanirsan guzel ama ekolayzer tepkisi kotu, kulakligin guc beslemesi zayif oldugu icin herhangi bir frekansta dB artisi yaptiginda kulaklik yeterli gucu saglayamadigindan seslerde patlama meydana geliyor. Stok haldeki ses kalitesi oldukca iyi ama G635'ten geride, bass olarak G635 daha iyi. Hem G635'in surucusu daha guclu hem de surucu capi daha buyuk oldugu icin basslar daha hacimli.

G733 sadece kablosuz kulaklik isteyenlere onerdigim bir kulaklik, kablolu opsiyonu olanlara onermem.
Çok teşekkürler ederim G635 bakacağım, ses izalasyonu şuanki en çok kullandığım pc38x'den iyidir herhalde.

Barracuda X tamamen copten ibaret bir kulaklık. G733 ve Barracuda X'in her ikisini de denedin mi veya kullandin mi bilmiyorum lakin ben ikisini de kullandim ve rahatlikla soyleyebilirim ki iki kulaklık birbiriyle tek bir benzerlik tasiyor, o da ikisinin de kulaklık olmasi.

G635 de kablolu. Kablosuz istedigine dair bir şey soylememis konu sahibi. Dolayisiyla kablolu kulaklık onermemde bir sakinca yok.

Ayrica IEM'in konuyla ne alakasi var? Konu sahibi kulak üstü kulaklık onerisi istedigini ana konu mesajinda belirtmis.

ROG Pelta'ya dair ortada herhangi bir frekans tepki grafigi veya kapsamli ve tarafsiz bir inceleme yok. Ayrica ROG'dan iyi bir kulaklık cikacagini da dusunmuyorum cunku Delta S, Delta, Delta Core ve Electret'i de denemis birisi olarak hepsi rezaletti.

G935 tum bu kulakliklardan daha iyi ayrica. G935'in tek eksisi kaba tasarim ve kotu şarj suresi.

BlackShark V2 Pro 4500TL. İkinci elde yarı fiyatına G733 zaten yok orasını geçelim. 4000TL'ye 2 senelik 2023 yılında alınmış G733 bulabiliyor en fazla. Kablolu istemediğini belirtmemiş ama bütçesi varsa niye gidip kablolu bir model alsın hadi IEM kısmını geçelim Kulak üstü kablolu alacak olsun gene Cloud 3 vs alır 0 olarak gidip niye 2. elde temiz bir tane G635 arasın. Ayrıca Studio kulaklığı muhabbetinden vazgeçelim. Cloud 2'de zamanında Studio kulaklığı yok şöyle revize böyle revize diye iteleniyordu. Tek iyi yaptığı şey FPS oyunlarında ses kasmaktan ibaret olan bir kulaklıktı. Studio kulaklığından revize edilmiş hiçbir oyuncu kulaklığına ben Studio kulaklığı ile bir tutmam. Aynı sürücü 2 farklı kulaklıkta bile aynı sesi vermiyor. Keza 2. elinde 1 tane ilan var oda sorunlu ürün. 0 almaya kalksan 4000TL. Kablolu bir oyuncu kulaklığına 4000TL vermek benim yapacağım iş değil. Kablolu ürün alacaksam orada Cloud 3 duruyor gider onu alırım.

ROG pelta içinde arkadaşıma sistem kurarken denediğim ve iyi olduğunu düşündüğüm için öneriyorum. G733 zaten iyi bir kulaklık değil ama G635 veya diğer önerileriniz içinde o kadar uğraşa girip 2. el aramak veya gidip Kablolu oyuncu kulaklığına 4000TL vermek doğru bulduğum bir şey değil.

@Shock Blast, PC38X'i denemedim, yorum yapamam.

Kablolu istemediğini belirtmemiş ama bütçesi varsa niye gidip kablolu bir model alsın?
Cunku kablosuz kulakliklarin ergonomi disinda hicbir mantikli tarafi yok. Kablosuz kulakliklar ergonomi satiyor, ses kalitesi degil. Ses kalitesi oncelikli olan birisinin kablosuz kulaklik aramasi sacma. 5000'e alacagi kablosuz kulaklik performansini 2500'e kablolu ile cozebilir, hatta 5000'e kablolu almayi gozune kestirirse kablosuz kulakliga kiyasla 5 kat daha iyi ses kalitesi bile elde edebilir.
Cloud 3 vs alır 0 olarak gidip niye 2. elde temiz bir tane G635 arasın?
Cloud 3 rezalet bir kulaklik oldugu icin.
Ayrıca Studio kulaklığı muhabbetinden vazgeçelim. Cloud 2 de zamanında Studio kulaklığı yok şöyle revize böyle revize diye iteleniyordu. Tek iyi yaptığı şey FPS oyunlarında ses kasmaktan ibaret olan bir kulaklıktı. Studio kulaklığından revize edilmiş hiçbir oyuncu kulaklığına ben Studio kulaklığı ile bir tutmam.
Revize degil, direkt aynisi. Ayrica Takstar Pro 80 (Cloud 2) iyi bir kulaklik degildi zaten. Her studyo kulakligi iyi olacak diye bir yorumda bulunmadim. Takstar Pro 82 iyi bir studyo kulakligi idi ve MH752 de onun kopyala-yapistir aynisi oldugu icin o da iyi. Zaten Pro 82'yi de MH752'yi de kullandim, Pro 82'nin sadece earcuplarinda bass kademesi butonu var o kadar, onun disinda frekans tepkisi bile Cooler Master tarafindan degistirilmemis diyecegim kadar az farkli.

Bu arada Cloud 2 zaten HyperX el degistirdikten sonra revize edildi ve berbat bir ses kalitesi sunmaya basladi.

Son düzenleme: