Uranos 57

Üstün
Yer
Adana
Arkadaşlar önceden bu kadar oyun oynayan biri değildim, haftada taş çatlasa 2-3 saat oynuyordum ama bu yaz başı Haziran ayında RTX 4060'lı oyun bilgisayarı aldım. Yazın sorun değil, zaten okul yok tüm vaktim boş ama okul açıldığında zorlanmaya başladım, aklım fikrim oyunda. Kendimi ne kadar sınırlandırmalıyım sizce? Hafta içi ve hafta sonu olarak.

10. sınıftan biri olarak günde en fazla 2,5 saat bakıyorum. Kişiye göre değişir, çalışmanı engellemedikçe sıkıntı olmaz. Engellerse başka aktivitelerden kısabilirsin mesela ben akşamları en fazla 40 dakika TV izlerim.

Arkadaşlar önceden bu kadar oyun oynayan biri değildim, haftada taş çatlasa 2-3 saat oynuyordum ama bu yaz başı Haziran ayında RTX 4060'lı oyun bilgisayarı aldım. Yazın sorun değil, zaten okul yok tüm vaktim boş ama okul açıldığında zorlanmaya başladım, aklım fikrim oyunda. Kendimi ne kadar sınırlandırmalıyım sizce? Hafta içi ve hafta sonu olarak.
Hafta içi cuma hariç oynama. Okuldan derslere vakit kalmıyordur büyük ihtimal.

Ben yazın günde 10 saate kadar oynadım. 11 im şu an.

Günde 1 saat oyna yeter. Ondan sonra 10.sınıf'ta günde 1,5 saat çalış. Ben öyle yapardım. Bir yandan 9'un eksiklerini kapat. Diğer bir yandan da paragraf çöz.