Bütçe
1500

MitoCreative

Başarılı
Selam, bütçem 1000-1500 TL arasında bu bütçeye uygun kablosuz mouse arayışı içindeyim daha önce hiç kablosuz mouse kullanmadım, palm tutuşa sahip birisiyim YouTube'da arama yaptığımda Furylevel Z1 modelini gördüm bütçeme ve tutuşuma uygun olduğunu düşünüyorum. Bu ürünü kullanan arkadaşlar var mıdır sizce nasıldır? Ağırlıklı olarak BF oyunlarını oynuyorum.

Tutuşuna uygun. Ben bu ürünü gerçekten beğeniyorum. Kullananların çoğunluğu beğendiğini söylüyorlardı. Arada birkaç tane iyi olmayan yoruma da denk geldim. Şöyle bir ürüne de bakabilirsin.

Tutuşuna uygun. Ben bu ürünü gerçekten beğeniyorum. Kullananların çoğunluğu beğendiğini söylüyorlardı. Arada birkaç tane iyi olmayan yoruma da denk geldim. Şöyle bir ürüne de bakabilirsin.

Bu ürünü gördüm hocam ilk olarak bu ürünü alacaktım ancak ön sipariş açmışlar, tahmini kargoya veriliş tarihi 21-25 şubat yazıyor kargonun 3 gün de teslim aşaması olsa çok geç oluyor ay sonuna kadar bu ürünün gelmesini bekleyemem o yüzden farklı modellere bakıyorum.

Bu varken ona bakılmaz.
Bu versiyonu 4000 hz.
İncelemelere bakacağım hocam, tutuş şeklime uygun mudur? şuan MSI GM08 kullanıyorum biraz büyük geliyor ve yoruyor alacağım üründe aynısını olmasını istemem.

Bu varken ona bakılmaz.
Bu versiyonu 4000 hz.
Hocam bide bu 4K, 2K, 1K ne oluyor? çok bilgim yok açıkçası gecikme ile alakalı bir durum mu?